"ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam tą mniej uczęszczaną - cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam.. "
na wiecznych wagarach od życia...
Buba dziękuję za zdjęcia.
Góry Sowie były tymi, na których uczyłem się górołażenia. A schronisko "Zygmuntówka" widzę, że nie zmieniło się od lat 80-tych. No może boazerja zczerniała.
Pozdrawiam
DUCHPRZESZŁOŚCI
Miło przypomnieć sobie stare szlaki, którymi się chadzało. Ładne zdjęcia.
Pozdrawiam
Przemek
Hej:)
Buba, czy to zdjęcie z czarnym kotem mogłabyś udostępnić w formacie nadającym się na tapetkę?:P
Fajna traska, fajne zdjątka. Ja tym razem tylko Cichą Dolinę obskoczyłem. Rekonwalescencja:P A był plan na G. Sowie właśnie:D
Pozdrawiam,
Derty
Rano robimy nic. Lubimy to robić (Z Bertranda, 2011)
właśnie, wziąłby człowiek amunicję
eksportową śliwowicję
drzwi opatrzyłby w inskrypcję:
"przedsięwzięto ekspedycję" (MamciaDwaChmiele,2012)
Witam
W załączniku Przełęcz Jugowska w Górach Sowich dwa tygodnie temu.
Pozdrawiam
Stefan
o kurcze! czasem lepiej sie wybrac pozniej derty poszukam zdjecia , a podalbys jakiego maila zeby go tam poslac?? ale moze pare dni potrwac zanim sie do niego dokopie...
"ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam tą mniej uczęszczaną - cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam.. "
Hej:)
A kop, kop...na zdrowie:P Przy okazji odkryjesz foty, jakich już dawno nie widziałaś:D
Maila bym podał lecz publicznie mi się nie chce Odblokuj PW, żebym mógł wysłać Ci wiadomość z mailem.
Pozdrawiam,
Derty
Rano robimy nic. Lubimy to robić (Z Bertranda, 2011)
właśnie, wziąłby człowiek amunicję
eksportową śliwowicję
drzwi opatrzyłby w inskrypcję:
"przedsięwzięto ekspedycję" (MamciaDwaChmiele,2012)
nie umiem... przyslij mi na mojego biedronka_buba@vp.pl
Witam
Góry Sowie-Trzy Buki, dzisiaj
Pozdrawiam
Stefan
Witam
Dzisiejsze zdjęcia z drogi do Kalenicy.
Pozdrawiam
Stefan
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki