hehe, ale cyrk. Orsini, błagam, nie zrzucaj roboty na Piotra. Ten człowiek nie jest od dawania klapsa brzydkim forumowiczom. Wielokrotnie kapnąłem się że człowiek odwala tu kawał roboty (w mojej ocenie nie zawsze dobrej), ale co by nie mówić, to sporo czasu poświęca na to forum.
Propozycja Buby jest też jak najbardziej na miejscu, choć też należałoby tu odrobiny rozsądku. Bo spory często nie mają podstawy "kto wie lepiej", tylko używane są często argumenty- o których np sam często nie wiedziałem (np sprawa niedawnej śmierci dowódcy UPA). Rozrywanie wątku na wątek wlaściwy i spór jako taki może nie wyjść na dobre samemu wątkowi. Niezależnym faktem jest iż zaciekłość moja, jak i innych np Michała, Lucyny, i wielu innych powoduje co raz wiecej OT i trzeba coś na to poradzić.
Osobna sprawa, wypowiedzi niektórych osób są wedle mnie conajmniej prowokujące. I dobrze, czasem ot, czasem jakieś naigrywanie się nikomu nie zaszkodzi. Pamiętajcie, prawdziwa cnota krytyki sie nie boi.
Przejrzałem wstecz parę wątków, umówiliśmy się ze moje badania będziemy omawiać po mojej obronie. Bądźmy konsekwentni. Moja znajomość tematu jest najtrafniej określając wystarczająca. Nie uważam się za speca, ale Twoja opinia że piszę pierdoły o ochronie środowiska jest mylna. Krytykując zachowania innych, posty itd nie mogę Tobie nic zarzucić. Powiedz tylko miarą czego oceiasz moją wiedzę, niewiedzę i możliwości? I drugie pytanie, czy pomożesz znaleść mi post z tego roku kiedy coś pochwalasz? Jakiś gest, ideę, fakt, pogląd
Proponuję osobny wątek o tym sporze, i wrócić do tematu niedźwiedzia.
Zakładki