Piotrze, jesteś ... malkontentem.
I niech to wystarczy za komentarz. Masz chyba dziś zły dzień - podobnie jak niedawno Prezes PiS, gdy sugerował swoim byłym zastępcom zrzeczenie się mandatów sejmowych.![]()
Serdecznie pozdrawiam
Stały Bywalec.
Pozdrawia Was także mój druh
Jastrząb z Otrytu
Ależ skąd ?!
Możesz zgłosiić jakąś inną lokalizację niż podana przez Andrzeja 627 (wcześniej uzgodnioną z gospodarzem obiektu). Zostanie w styczniu poddana pod jawne głosowanie, które przecież na bieżąco będziesz śledził.
Wcześniej, do końca roku, możesz nas wszystkich do swojej propozycji przekonywać. I to Ty stoisz w uprzywilejowanej sytuacji - masz bowiem dar pisania. Kiedyś nazywano to "lekkim piórem", teraz chyba "miękką klawiaturą"...![]()
A ewentualne wątpliwości niech rozstrzygnie sejmowa komisja śledcza !![]()
Serdecznie pozdrawiam
Stały Bywalec.
Pozdrawia Was także mój druh
Jastrząb z Otrytu
Wydaje mi się, że możemy przyjąć, iż wszelkie propozycje miejsca kolejnego KIMB-u, zgłoszone przed terminem ustalonym przez SB, są tylko "głosami w dyskusji wstępnej". Dlatego też proponuję nie sugerować się nimi.Ażeby trochę zaś namieszać..marzy mi sie jakoweś miejsce dzikie..z dala od większych skupisk ludzkich...a Pod Caryńską ...miło jest wpadać...tak przy okazji.
Belze_Bob
Rano robimy nic. Lubimy to robić (Z Bertranda, 2011)
właśnie, wziąłby człowiek amunicję
eksportową śliwowicję
drzwi opatrzyłby w inskrypcję:
"przedsięwzięto ekspedycję" (MamciaDwaChmiele,2012)
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki