Cytat Zamieszczone przez Recon1 Zobacz posta
I jeszcze jedno, wszedłem tutaj bo szukałem coś na temat Urwiska Zonkla, coś znalazłem, coś mi się wyjaśniło i zostanę tutaj bo pomimo, że różne strony www o Bieszczadach czytam w miarę systematycznie
Witaj na forum. Jest to jedyne znane mi forum górskie, gdzie nowi Userzy serdecznie są witani. Założyliśmy, my "starzy forumowicze", że nikt stąd nie odejdzie z kwitkiem. Na każde, nawet najbardziej głupie pytanie i co najistotniesze po stokroć zadawane pytanie staramy się merytorycznie wypowiadać. Tu, na tym forum padły tylko raz charakterystyczne dla for słowa: "wypierdalaj" i raz "nie karmić trolli, troll nie karmiony zdycha" i to z moim ust. Nie żałuję tego.
Cieszę się, że dołączyłeś do naszego grona. Większość z nas jest zadowolonych, gdy pojawiają się nowe osoby, które coś wnoszą do naszego towarzystwa. Czuj się tu jak u siebie w domu. Jest jednak pewna rzecz, którą powinnście zaakceptować. My jesteśmy kolegami, zżyliśmy się ze sobą, często znamy się i darzywy wzajemnym szacunkiem. Wypracowaliśmy sobie pewne zwyczaje, które proszę uszanujcie.