@ Barnaba przepraszam. Ta dyskusja dotyczy sposobów moderowania. Wbrew pozorom jestem przeciwna wycinaniu postów ale jeszcze większy mój sprzeciw budzi ględzenie bez sensu w wątkach merytorycznych. Lubię OT. Dzieki nim dyskusja żywo toczy się, można spojrzeć na przedmiot rozmowy z kilku stron. Jestem przeciwna tokowaniu. Wiem, że sama z tym przesadzam. Niestety, ja wprowadziłam na forum pewne złe obyczaje i naprawdę tego żałuję. Dlatego proszę o konsekwencję. Rozumiem, że wczorajszy dzień był wyjatkowy w moderacji forum. MUSIAŁAM coś wyjaśnić, bo inaczej non stop wybuchałyby flame war. Od dziś zamierzam być spolegliwa.Jeżeli zaś przesadzę to o ile znam życie pojawi się napis na niebiesko. Zależy mi na forum i to bardzo.
I jeszcze jedno. Na nikogo nie poluję. Jeżeli są błędy to je koryguję. Tak samo jak Wy korygujecie moje błędne wypowiedzi. Za wychwytywanie błędów jestem Wam wdzięczna. Po pierwsze czegoś się uczę, a po drugie dzięki temu, że nie wychwyciłam różnicy pomiędzy niebezpieczny i potencjalnie niebezpieczny powstał fajny, merytoryczny wątek o żubrach.
@ Kuba Lech nie jest wrzodem na d... ale Userem. I to na dodatek czytającym to forum. Należy mu się szacunek i jako człowiekowi i jako osobie mającej bardzo duże doświadczenie górskie i wiedzę na temat Sudetów i wolnego przewodnictwa. Wiem, że irytuje brać przewodnicka. Śmiał pokazać, że wśród przewodników są ludzie zachowujacy się nieetycznie.

Odpowiedz z cytatem