no dobra, zabiorę głos jako całkowity "szczaw - forumowicz" i jako całkowicie niedoświadczony w tym temacie... ale o potencjalnych przyszłych nowych też trzeba pomyśleć. Jeśli taki wejdzie na forum, zarejestruje się, poczyta, jak zobaczy masę bzdetów i spamu może sobie to forum całkowicie odpuścić. Chcecie/chcemy nowych? Z mojej pozycji "szczawia - forumowicza" gołym okiem to widzę tutaj, że trochę tego (bzdetów, spamu) jest, ale jeszcze nie na tyle dużo, bym odpuścił. Może jest taka możliwoś oznaczania postów jako "śmieci" przez czytających i jak się "minusów" trochę uzbiera to admin wpis wywali. Pomijam całkowite chamstwo które od razu, po zauważeniu przez admina, powinno być wywalone. Zresztą jest Regulamin z odpowiednimi punktami na to.
I jeszcze jedno, wszedłem tutaj bo szukałem coś na temat Urwiska Zonkla, coś znalazłem, coś mi się wyjaśniło i zostanę tutaj bo pomimo, że różne strony www o Bieszczadach czytam w miarę systematycznie a jeszcze intensywniej gdy wybieram się w te góry to jednak jest to moje pierwsze forum do którego się zarejestrowałem (nie lubię tego). Pozdrawiam wszystkich kochających Bieszczady.