Pokaż wyniki od 1 do 10 z 79

Wątek: Propozycja moderowania...

Mieszany widok

Ekspert Roku 2008 Awatar Jabol
    Na forum od
    12.2004
    Rodem z
    Stamtąd

Domyślnie Odp: Propozycja moderowania...

Zaloguj sie na 321 Góry tam sobie uzywaj... Tam chyba nie ma modów, bałagan totalny i raj dla dryfujacych dygresjonistów. Próbowałem przeglądać kilka wątków: Ciekawy tytuł ---> następnie kilka stron medrkowania i pitolenia... Jak juz trzeba sobie zakląć to daj literke i wykropkuj człek czyta i tak całe wyrazy albo uzyj synonimów np "Kurtyzana jego mamusia" czy "motyla noga"...
    ...jeno być niewidzialny jak Ten co mnie stworzył

Bieszczadnik
    Forumowicz Roku 2008
    Awatar Derty
    Na forum od
    09.2002
    Rodem z
    z lasu

Hej:)
    3 grosze Dertego: mnie tam pomysł Barnaby przeraża, bo pokusy silne bywają zwycięskie
    A chodzi o to, że niektórzy mogą okazać się genialnymi cenzorami - jeśli im coś nie podpadnie w czyichś poglądach, to zamkną japę innemu za pomocą <delete>. To silna pokusa i trzeba naprawdę sporego dystansu, aby jej nie ulegać:D Może z tego powodu tak się zdarzyć, że dowolny wątek będzie się zamieniał w kolejną egzegezę regulaminu, bo komuś coś się będzie wydawało, bo ktoś kogoś ocenzuruje.

W kwestii moderatorów - odpowiedziałem pozytywnie na hasło 'szukamy moderatorów'. Na mój post na PW jednak nie odpowiedziano mi i mam ochotę w związku z tym .... ...... . .... ... . ....:P No dobra - nie jest aż tak źle:D Jednakże poproszę o pisemną decyzję bez uzasadnienia:D

Uważam, że dotychczasowe moderowanie przynajmniej mi nie przeszkadza. Mam świadomość, że chwila zapomnienia oznacza kosz, czyli bazgranie zupełnie po próżnicy:D

Pozdrawiam,
    Derty
    Rano robimy nic. Lubimy to robić (Z Bertranda, 2011)

właśnie, wziąłby człowiek amunicję
    eksportową śliwowicję
    drzwi opatrzyłby w inskrypcję:
    "przedsięwzięto ekspedycję" (MamciaDwaChmiele,2012)

INXS
    Guest

Cytat Zamieszczone przez Jabol Zobacz posta
    Zaloguj sie na 321 Góry tam sobie uzywaj... Tam chyba nie ma modów, bałagan totalny i raj dla dryfujacych dygresjonistów. Próbowałem przeglądać kilka wątków: Ciekawy tytuł ---> następnie kilka stron medrkowania i pitolenia... Jak juz trzeba sobie zakląć to daj literke i wykropkuj człek czyta i tak całe wyrazy albo uzyj synonimów np "Kurtyzana jego mamusia" czy "motyla noga"...
    Przynajmniej można porozmawiać po ludzkuCo ? -chciałbyś wszelkiej moderacji w obronie interesów ludzi zainteresowanych zagospodarowaniem Gór za wszelką cenę ? Nie masz nic do powiedzenia-nie pisz tam-ale nie mów,że wolna strona jest zła

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)