Cytat Zamieszczone przez Piotr Zobacz posta
Pogratulować zatem (wam) konsekwencji:
za stroną dziecineo:
"Osoba wpadająca na forum, "bo gra nie działa" natychmiast pisze wątek, zapominając o przeczytaniu obowiązującego regulaminu czy sprawdzeniu w wyszukiwarce, czy nie było już takie pytanie, nie jest mile widziana"

Dobrze wnioskuje że karmienie dziecineo to wasze główne założenie? :D
Piotrze, rozumiem, że drążysz temat i usiłujesz zrozumieć pozorną sprzczność.
Jeżeli chodzi o Bieszczady to moim zdaniem nie ma głupich pytań. To jest forum poświęcone naszym górkom i każde pytanie jest zasadne. Poza tym nie ma głupich pytań ale są tylko głupie odpowiedzi.
Teraz mówię we własnym imieniu. Jestem przewodnikiem i do moich obowiązków należy odpowiadanie na pytania. Taka jest moja rola na tym forum. Sama ją sobie narzuciłam. Dopóki Czerwony nie powie? zabroni mi tego będę odpowiadać na każde pytanie. I jeszcze coś. Nie znoszę odpowiedzi typu: kup sobie mapę i przewodnik. Z tym zawsze będę "walczyć".
Najdziwniejsze pytanie, które kiedykolwiek do mnie dotarło to było: jedziemy z dziewczyną w Bieszczady chaszczować. Ona będzie miała miesiączkę. Czy zapach krwi może zwabić drapieżniki? Takie pytanie dotarło do kilku osób. Wszyscy odpowiedieliśmy na nie. Zaczęłiśmy się nad tym z pozoru kretyńskim pytaniem zastanawiać i doszliśmy z naukowcami do wniosku. Raczej nie ma zagrożenia.