Strona 3 z 13 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 123

Wątek: Turystyka aktywna szansą czy zagrożeniem?

Bieszczadnik Awatar Michał
    Na forum od
    09.2002
    Rodem z
    Opole

Domyślnie Odp: Turystyka aktywna szansą czy zagrożeniem?

Witam
    Cytat Zamieszczone przez lucyna Zobacz posta
    Zrozum mam inne piorytety. Być może słowa, być może fakty. Widzisz taka konferencja to otwarcie przez was furtki dla ludzi, którzy mają kasę i te kasę mogą wam zostawić. Przy okazji niszcząć coś na czymś mi zależy.To nie atak tylko ustosunkowanie się do waszego pomysłu. Sama chcialaś dyskusji to ją masz. Rozumiem, że nie byłaś przygotowana na wymianę ciosów. To dopiero preludium.
    Jakoś strasznie mi pasuje, aby w tym wątku i temacie cosik miłego zapodać ( z zasady jestem francą forumową).

Lucija - skąd ten odwrót!!!
    Kiedy lub od kiedy nagle zaprzestałaś forsowania WPP?
    I jakie to nagle inne ważne priorytety przebiły Twoją postawę?

No no no..
    nie poznaję Ciebie

P.s.
    jesteś może stanu wolnego?
    Jak co to na priv!!!
    ;-)

Pozdrówka

lucyna
    Guest

Mój ulubiony Panie Michale jedno muszę stwierdzić. Forum bez Ciebie było nudnawe.

O cholera zapomiałam się. Zamiast promować WPP zajęłąm się zwalczaniem takiej zajefajnej idei. Wstyd, muszę głowę posypać popiołem i udać się na pokutną pielgrzymkę do swiątyni mamony.
    Ostatnio edytowane przez lucyna ; 29-11-2007 o 18:06

Moim zdaniem ( może się nie liczyć bo ostatnio przybyło mi sadła więc o aktywności nie mam mowy) monopol jednej firmy jest niedobry. Dlatego ,że to właśnie ta firma decyduje o tym co dla klienta jest dobre. I nie odnoszę się tutaj do słynnej firmy. Często zdarza się ,że gorsze oferty wypierają lepsze.Jak dla mnie formą aktywnego spędzania czasu może być np. gapienie się w siną dal.

Bieszczadnik Awatar elaslob
    Na forum od
    08.2007
    Rodem z
    Ustrzyki Dolne

Cytat Zamieszczone przez Michał Zobacz posta
    Witam

P.s.
    jesteś może stanu wolnego?
    Jak co to na priv!!!
    ;-)

Pozdrówka
    To do mnie czy do koleżanki
    "Dlaczego są takie piękne Dlaczego tak złe dla ludzi Dlaczego moje Bieszczady Tak kocham i nienawidzę" KSU

Na forum od
    08.2007
    Rodem z
    Ustrzyki Dolne

Cytat Zamieszczone przez lucyna Zobacz posta
    Zrozum mam inne piorytety. Być może słowa, być może fakty. Widzisz taka konferencja to otwarcie przez was furtki dla ludzi, którzy mają kasę i te kasę mogą wam zostawić. Przy okazji niszcząć coś na czymś mi zależy.To nie atak tylko ustosunkowanie się do waszego pomysłu. Sama chcialaś dyskusji to ją masz. Rozumiem, że nie byłaś przygotowana na wymianę ciosów. To dopiero preludium.
    Na wymianę ciosów? Na dyskusję jestem przygotowana ale nie w takiej formie jaką narzuciłaś, nie mam czasu na odpieranie zarzutów bo jestem zbyt zajęta przygotowywaniem konferencji Przeczytaj jeszcze raz o co ma chodzić w tej konferencji. Pozdrawiam
    "Dlaczego są takie piękne Dlaczego tak złe dla ludzi Dlaczego moje Bieszczady Tak kocham i nienawidzę" KSU

Bieszczadnik
    Na forum od
    08.2007

Talking Odp: Turystyka aktywna szansą czy zagrożeniem?

I znowu mnie nosi. Jak czytam takie filozoficzne rozważania gdzie są żwirownie - sporo w okolicach Szczecina, Chojnic, Barlinka, Gorzowa Wielkopolskiego itp.
    Ewentualnie z tego co pamiętam na Marsie albo bliżej nieco innego typu - na Księżycu. W Bieszczadach takiego świrowania nie zniosę i zza krzaka z procy ustrzelę !

lucyna
    Guest

Cytat Zamieszczone przez elaslob Zobacz posta
    Na wymianę ciosów? Na dyskusję jestem przygotowana ale nie w takiej formie jaką narzuciłaś, nie mam czasu na odpieranie zarzutów bo jestem zbyt zajęta przygotowywaniem konferencji Przeczytaj jeszcze raz o co ma chodzić w tej konferencji. Pozdrawiam
    No cóż nie życzę Ci powodzenia. To chybiona idea i nie zostanie wcielona w życie. Z prostej przyczyny. Już w ubiełym roku poszły skargi do urzędu marszałkowskiego. Możesz pracować nad konferencją. Możecie zorganizować jeszcze kilka rajdów promujących niszczenie środowiska w Bieszczadach jak ten dla dziennikarzy. Gdzież on to był? Nieopodal granic Bieszczadzkiego Parku narodowego nieprawdaż? Dobrze się bawili prawda. Przepiękna bieszczadzka przyroda, cisza, spokój. Może nawet pojawiła się chmara wypłoszonych jeleni, którą zachwyceni goście mogli obserwować. Słowa, piękne słowa którymi można pokryć smród zarabianych pieniędzy.

lucyna
    Guest

Cytat Zamieszczone przez Krzysztof Franczak Zobacz posta
    Moim zdaniem ( może się nie liczyć bo ostatnio przybyło mi sadła więc o aktywności nie mam mowy) monopol jednej firmy jest niedobry. Dlatego ,że to właśnie ta firma decyduje o tym co dla klienta jest dobre. I nie odnoszę się tutaj do słynnej firmy. Często zdarza się ,że gorsze oferty wypierają lepsze.Jak dla mnie formą aktywnego spędzania czasu może być np. gapienie się w siną dal.
    Oczywiście, że monopol jest niedobry. I dobrze wiesz, że takiego monopolu nie ma. Sama współpracuję przy obsłudze imprez integracyjnych z kilkoma bieszczadzkimi firmami. Najrzadziej z dominującą. Interesuje mnie wspólpraca pomiędzy firmami, wspólna promocja Bieszczadów. Tylko wtedy będziemy konkurencyjni. Przy organizacji tego typu imprez "walczymy" nie między sobą ale z potężnymi przedsiębiorstwami specjalizujacymi się w turystyce aktywnej. Bieszczady konkurują z Tybetem czy Wenezuelą. I czasami wygrywają.
    Nie zgodzę się z Tobą w drugiej kwestii. To klient decyduje jaką ofertę przyjmnie. Zawsze ma do wyboru kilka. Oczywiście te oferty które międzyinnymi Ty stworzyłeś w mojej ocenie są przeciekawe ale rzeczywiście goście wolą inne, mniej "angażujące mózg". Co najwyżej pooglądanie wystawy w galerii. Ludzi interesuje najbardziej krajoznawstwo i bieszczadzka przyroda.

PS.
    Witaj na forum. Co za niespodzianka. Mam cichą nadzieję, że pozostaniesz i nie raz z nami pogadasz.

A ja tam chętnie się zjawię na tej konferencji. Ela pamiętaj o nas, wpadnę po niedzieli do biura.

Na forum od
    08.2007
    Rodem z
    Ustrzyki Dolne

Cytat Zamieszczone przez e-bieszczady.pl Zobacz posta
    A ja tam chętnie się zjawię na tej konferencji. Ela pamiętaj o nas, wpadnę po niedzieli do biura.
    Oczywiście że będę pamiętać.

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)