Strona 5 z 8 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 5 6 7 8 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 98

Wątek: Noclegi - jakość usług, ceny, kategoryzacja

Mieszany widok

Bieszczadnik
    Na forum od
    08.2007

Domyślnie Odp: Turystyka aktywna sznsą czy zagrożeniem?

Forest, Ty się na Syberię nie wybieraj - jeśli już, to wybierz Afganistan
    albo Irak, dla rozgrzewki. I weź ze sobą plecak alpinusa i glany, a także podręcznik szkoły przetrwania i czołówkę, gdybyś do jakiejś jaskini zbłądził.

Bieszczadnik
    Na forum od
    11.2006

Cytat Zamieszczone przez takitam Zobacz posta
    Forest, Ty się na Syberię nie wybieraj - jeśli już, to wybierz Afganistan
    albo Irak, dla rozgrzewki. I weź ze sobą plecak alpinusa i glany, a także podręcznik szkoły przetrwania i czołówkę, gdybyś do jakiejś jaskini zbłądził.
    Tak zrobię ależ ja głupi że o tym nie pomyślałem najlepiej zróbmy tak wszyscy Jza się ucieszy będzie tu tak miło i spokojnie bez nas.

Bieszczadnik Awatar iza
    Na forum od
    09.2002
    Rodem z
    okolice Gdańska

Cytat Zamieszczone przez Forest Zobacz posta
    Dziecko kochane pracę to ty widziałaś chyba tylko na obrazku ależ zapraszamy w nasze skromne progi i już nie będziemy pisać tak smutno jest świetnie a żebyś już nie musiała się przemęczać zbytnio dojazdem proponuję lot samolotem w tę i z powrotem
    Tatku tam samolocik nie wyląduje z kolei śmigłowiec za marny jest .
    Ten obrazek z pracą to mi pokaż nie widziałam , jak pokazywali to mi się patrzeć akurat nie chciało .

Bieszczadnik
    Na forum od
    08.2007

Cytat Zamieszczone przez iza Zobacz posta
    G… prawda ja płacę i żądam , żądam bo mogę , pracuje właśnie za godziwe pieniądze , pracuje ciężko i uczciwie - mogę sobie pozwolić na urlop w czystym i wygodnym pasjonacie. Nie wydaje mi się aby moje żądania były wygórowane .
    Płacąc za meble do kuchni i nie łudzę się że mi sprzedawca zapełni szuflady sztućcami Gerlach , ba nawet nie liczę na plastikowe – ot chce dostać to za co płacę , zgodnie ze złożonym zamówieniem , wyceną itp. itd. , strasznie się wkurzam jak mi ktoś
    wciska towar niepełnowartościowy i z pewnością nie wracam do takiego sprzedawcy .

Pomijając wszelkie za i przeciw to co do cen 20-70 euro za nocleg – jestem jak najbardziej za , zajefajny pomysł , będzie pusto , miło i sympatycznie , pewnie nawet zaliczek nie będzie .
    A to że ktoś tam nie zarobi zwisa mi i powiewa , bo tak jak powiedziała Basia- ja liczę
    kasę w swojej własnej kieszeni .

Odnośnie brudu to nie jest tak tragicznie jak o tym piszesz , choć faktycznie Twoja wielka akcja sprzątania też nie jest złym pomysłem – zacznij od własnego podwórka bo z tego co piszesz można by wnioskować że możesz mieć z tym problem .
    Nie chcę być niegrzeczny, ale przeginasz zdecydowanie. Zajrzyj najpierw pod swoje łóżko, a potem wyrażaj opinie o moim podwórku.
    To Ty masz problemy w porozumiewaniu się z normalnymi ludźmi.
    Może Ty u czubków pracujesz ?
    Twoje żądania za psie pieniądze mnie w zasadzie dyndają - możesz sobie żądać. I nie pisz o meblach, bo mało mnie interesuje, jakie masz w kuchni, a jakie w pokoju dziecinnym. Masz wielkie mniemanie o sobie i prawdopodobnie jesteś uciążliwa w obcowaniu z otoczeniem. Chyba, że pracujesz w ZOO jako dozorca słoni.
    Jeśli możesz sobie pozwolić na godziwy urlop, to po jakiego grzyba wałęsasz się po jakichś śmierdzących domkach w Bieszczadach.
    Toż Ty dama całą gębą i nie przystoi tak się wyrażać.
    Ostatnio edytowane przez Piotr ; 28-11-2007 o 16:11 Powód: Cytowanie

Bieszczadnik
    Na forum od
    11.2006

Smile Odp: Turystyka aktywna sznsą czy zagrożeniem?

Cytat Zamieszczone przez iza Zobacz posta
    Tatku tam samolocik nie wyląduje z kolei śmigłowiec za marny jest .
    Ten obrazek z pracą to mi pokaż nie widziałam , jak pokazywali to mi się patrzeć akurat nie chciało .
    Pokażę Ci jak przybędziesz do Ustrzyk a ja powrócę z Afganistanu będę niczym Pudzian siła mnie będzie rozpierać i energia przygotuję do tej pory pas startowy specjalnie dla Ciebie abyś mogła dotrzeć szybko i bez problemów.

Bieszczadnik Awatar iza
    Na forum od
    09.2002
    Rodem z
    okolice Gdańska

....... Może Ty u czubków pracujesz ? ................ Chyba, że pracujesz w ZOO jako dozorca słoni. .
    A czy to praca u czubków jest zła ?
    Wole słonie od srok bo te łase na cudzą własność .

Jeśli możesz sobie pozwolić na godziwy urlop, to po jakiego grzyba wałęsasz się po jakichś śmierdzących domkach w Bieszczadach. .
    Robiąc telefoniczną rezerwacje jakoś tak wyszło że miałam katar i tego smrodu przez telefon nie czułam .

Toż Ty dama całą gębą i nie przystoi tak się wyrażać.
    No teraz rozumiem – tylko damy nie lubią syfu , cieszę się i niezmiernie mi miło że masz o mnie tak dobre zdanie – też Cię lubię

Pod swoje łóżko nie zajrzę bo mi nikt nie płaci za spanie na nim

Cytat Zamieszczone przez Forest Zobacz posta
    Pokażę Ci jak przybędziesz do Ustrzyk a ja powrócę z Afganistanu będę niczym Pudzian siła mnie będzie rozpierać i energia przygotuję do tej pory pas startowy specjalnie dla Ciebie abyś mogła dotrzeć szybko i bez problemów.
    No i to mi się podoba , tylko nie zapomnij że jeszcze koszta samolotu wypada pokryć .

do Forest i takitam :
    -macie racje , rację całkowitą bo ja tu żądam cudów nie z tej ziemi .
    Bardzo przepraszam za wyrażenie swoich jakże nieludzkich potrzeb i denerwowanie szanownych kolegów .
    Wybaczcie proszę i zapomnijcie jak najszybciej o całej tej utopi której żądam .
    Nie pracujcie też od świtu do nocy , zarabiajcie wielką kasę ………………..
    i w ogóle bądźcie szczęśliwi i wolni od zdewociałych dam .

Bieszczadnik
    Na forum od
    08.2007

Izo Droga. Nie myl mnie z Forestem, bo nie zwykłem sam ze sobą gaworzyć.
    Cieszę się, że na łóżku nie sypiasz, bo to przeżytek już i muzeum przynależny.
    Poza tym, ja też wolę na podłodze, bo mnie w krzyżu łupi od wygód nadzwyczajnych. Dama nie powinna się wyrażać małokulturnie używając
    słów spod budki - gówno. Czyż nie lepiej brzmi kupa albo kupka ?
    Chociaż niektórzy nawet potrafią powiedzieć kupa gówna.
    Co do cen w euro też jestem rad, że kiedyś to nastąpi, ale myślę, iż wówczas dopiero, gdy wszyscy młodzi powrócą z Anglii, Irlandii, a przede wszystkim ci
    z P. Dobrej Nadziei. Pozdrawiam i dziękuję za miłe mej kieszeni życzenia,
    których nigdy za wiele. Podwórko posprzątam wiosną, bo komisyja gminna bedzie lustrować.

Bieszczadnik Awatar iza
    Na forum od
    09.2002
    Rodem z
    okolice Gdańska

Przecież piszesz o niebotycznych cenach w przekroju iluś lat. -
    !
    Masz rację posługuje się numerami z lotto

Pracować chcesz za godziwe wynagrodzenie i w zasadzie
    nie interesuje Cię za jakie powinni pracować inni - ważne aby było tanio, czysto i wygodnie.
    G… prawda ja płacę i żądam , żądam bo mogę , pracuje właśnie za godziwe pieniądze , pracuje ciężko i uczciwie - mogę sobie pozwolić na urlop w czystym i wygodnym pasjonacie. Nie wydaje mi się aby moje żądania były wygórowane .
    Płacąc za meble do kuchni i nie łudzę się że mi sprzedawca zapełni szuflady sztućcami Gerlach , ba nawet nie liczę na plastikowe – ot chce dostać to za co płacę , zgodnie ze złożonym zamówieniem , wyceną itp. itd. , strasznie się wkurzam jak mi ktoś
    wciska towar niepełnowartościowy i z pewnością nie wracam do takiego sprzedawcy .

Pomijając wszelkie za i przeciw to co do cen 20-70 euro za nocleg – jestem jak najbardziej za , zajefajny pomysł , będzie pusto , miło i sympatycznie , pewnie nawet zaliczek nie będzie .
    A to że ktoś tam nie zarobi zwisa mi i powiewa , bo tak jak powiedziała Basia- ja liczę
    kasę w swojej własnej kieszeni .

Odnośnie brudu to nie jest tak tragicznie jak o tym piszesz , choć faktycznie Twoja wielka akcja sprzątania też nie jest złym pomysłem – zacznij od własnego podwórka bo z tego co piszesz można by wnioskować że możesz mieć z tym problem .

"G… prawda ja płacę i żądam , żądam bo mogę , pracuje właśnie za godziwe pieniądze , pracuje ciężko i uczciwie - mogę sobie pozwolić na urlop w czystym i wygodnym pasjonacie. Nie wydaje mi się aby moje żądania były wygórowane ".

Czytam i oczom własnym nie wierzę! Pani Iza żąda czystego i wygodnego pensjonatu za 25 zł.
    Droga wymagająca Pani, jeśli idzie Pani do sklepu i wybiera najtańsze produkty musi się liczyć, że nie są one najwyższej jakości.
    Jeśli chce się mieć tanio to wypocznie się takoż. Pozdrawiam.

Bieszczadnik Awatar Piotr
    Na forum od
    09.2002

Cytat Zamieszczone przez Jagoda Zobacz posta
    Czytam i oczom własnym nie wierzę! Pani Iza żąda czystego i wygodnego pensjonatu za 25 zł.
    To tak na marginesie: ile w Bieszczadach trzeba zapłacić żeby było czysto?
    Mniej więcej do 25-30zł się nie sprzata - ok. (jak ktoś szuka coś za 25 to pewnie brudas, po co mu sprzątać) tylko czemu na stronach internetowych same superlatywy przy takich i podobnych cenach... Przecież można ludziom napisać zgodnie z prawdą: jaka płaca takie warunki.
    Piotr
    Twoje Bieszczady - przewodnik po regionie
    Komańcza i okolice - serwis turystyczny

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)