Strona 6 z 8 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 5 6 7 8 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 98

Wątek: Noclegi - jakość usług, ceny, kategoryzacja

Mieszany widok

Domyślnie Odp: Noclegi - jakość usług, ceny, kategoryzacja

Czysto powinno być wszędzie - i w zasadzie jest. Ale za 25 zł liczyć na wygody to chyba trzeba być oderwanym od cenowej rzeczywistości.

lucyna
    Guest

Domyślnie Odp: Turystyka aktywna sznsą czy zagrożeniem?

Cytat Zamieszczone przez Jagoda Zobacz posta
    "G… prawda ja płacę i żądam , żądam bo mogę , pracuje właśnie za godziwe pieniądze , pracuje ciężko i uczciwie - mogę sobie pozwolić na urlop w czystym i wygodnym pasjonacie. Nie wydaje mi się aby moje żądania były wygórowane ".

Czytam i oczom własnym nie wierzę! Pani Iza żąda czystego i wygodnego pensjonatu za 25 zł.
    Droga wymagająca Pani, jeśli idzie Pani do sklepu i wybiera najtańsze produkty musi się liczyć, że nie są one najwyższej jakości.
    Jeśli chce się mieć tanio to wypocznie się takoż. Pozdrawiam.
    Czytam i oczom nie wierzę. Na dzień dzisiejszy dobre, czyściutkie ośrodki wypoczynkowe sprzedają zielone szkoły od 45 zł/osobodoba. Nie tylko oferują porządne, czyste pokoje ale także pełne, smaczne wyżywienie -śniadanie, obiad, kolacja lub śniadanie, lunchpakiet, obiadokoloacja.

Cytat Zamieszczone przez lucyna Zobacz posta
    Czytam i oczom nie wierzę. Na dzień dzisiejszy dobre, czyściutkie ośrodki wypoczynkowe sprzedają zielone szkoły od 45 zł/osobodoba. Nie tylko oferują porządne, czyste pokoje ale także pełne, smaczne wyżywienie -śniadanie, obiad, kolacja lub śniadanie, lunchpakiet, obiadokoloacja.
    Jasne. Zgadzam się. Tylko osobodoba w ośrodku wypoczynkowym to nie to samo co wypoczynek w "czystym, wygodnym pensjonacie". Prawie. A prawie to wielka różnica.

Bieszczadnik Awatar iza
    Na forum od
    09.2002
    Rodem z
    okolice Gdańska

Cytat Zamieszczone przez Jagoda Zobacz posta
    "G… prawda ja płacę i żądam , żądam bo mogę , pracuje właśnie za godziwe pieniądze , pracuje ciężko i uczciwie - mogę sobie pozwolić na urlop w czystym i wygodnym pasjonacie. Nie wydaje mi się aby moje żądania były wygórowane ".

Czytam i oczom własnym nie wierzę! Pani Iza żąda czystego i wygodnego pensjonatu za 25 zł.
    Droga wymagająca Pani, jeśli idzie Pani do sklepu i wybiera najtańsze produkty musi się liczyć, że nie są one najwyższej jakości.
    Jeśli chce się mieć tanio to wypocznie się takoż. Pozdrawiam.
    Co mi kit Jagoda wciskasz ? Gdzie ja pisze że chce po 25zł ?

Czytaj ze zrozumieniem - ja piszę że chcę otrzymać to za co płace - czyli cena ma być adekwatna do jakości .

Na przyszłość: przeczytaj , pomyśl , napisz - bez urazy

lucyna
    Guest

@ Iza od dziś proponuję abyś polegała na mojej ocenie kwater.
    Oto ranking kolejnośc przypadkowa
    Damianowa Wola bez wyżywienia Ropienka
    Magija Orelec
    Leśniczówka Berezka
    Bazyl Bóbrka
    Magoda Lutowiska
    Unitra Polańczyk ale to ośrodek
    Wilcza Jama w Mucznem trudno mi powiedzieć jak będą funkcjonować w przyszłym roku

Bieszczadnik Awatar iza
    Na forum od
    09.2002
    Rodem z
    okolice Gdańska

Lucyna dziekuje ale ja wiem gdzie mam jechac, a gdzie nie .
    Po paru latach człowiek nabiera doświadczenia .

prowydnyk chaszczowy Awatar Browar
    Na forum od
    01.2006
    Rodem z
    Kraków

Pozdrav

Bieszczadnik
    Na forum od
    08.2007

Smile Odp: Noclegi - jakość usług, ceny, kategoryzacja

Ha. Dawno nie byłem tak zintegrowany, jak teraz.

" A co do imprez "integracyjnych" - też się ostatnio przenoszą na Słowację, bo większy i lepszy wybór choćby możliwości narciarskich i kilka świetnych parków wodnych, których u nas nie ma w ogóle.
    Słowacy szybko się zorientowali na co jest popyt."

Powyżej - z postu Basi.

Już nie będziemy musieli - Ojciec Tadeusz wywierci i będziemy się pławić we własnych wodach termalnych

Bieszczadnik
    Na forum od
    01.2006

Co do wygód, to się z Jagoda zgadzam, im wyższy standard, tym wyższa cena - wszystko wymaga inwestycji.

Ale czystość, hmm...

Nie znam raczej bieszczadzkich ofert, mam w okolicy własne wyro, ale w Tatrach, czy innych Pieninach wynajmuję łóżka.
    Płacąc 25-30 złotych dostaję łóżko w kilkuosobowym pokoju, bez dodatkowego sprzętu z łazienką. Prysznic czasem bez nawet plastikkowej firanki, ale mi to lotto. TV tyż zazwyczaj nie ma, lodówka ogólnie dostępna, podobnie zaplecze kuchenne.

I tyle w tej cenie powinno być, tyle by wystarczyło.

Ale.

Prysznic od brudu nie powinien być brązowy, łóżka mogą być czyste tak samo pościel. Nie rozpaczałbym z powodu kilku dziurek w prześcieradle, ale plamy, czy smród odpada.

Nie przesadzajmy w żadną stronę.

I czytajmy reklamy, czy oglądajmy tam zamieszczone zdjęcia z przymróżeniem oka.

Pozdrawiam:)

Bieszczadnik Awatar Basia Z.
    Na forum od
    05.2007
    Rodem z
    Chorzów

Cytat Zamieszczone przez vm2301 Zobacz posta
    Nie znam raczej bieszczadzkich ofert, mam w okolicy własne wyro, ale w Tatrach, czy innych Pieninach wynajmuję łóżka.
    Płacąc 25-30 złotych dostaję łóżko w kilkuosobowym pokoju, bez dodatkowego sprzętu z łazienką. Prysznic czasem bez nawet plastikkowej firanki, ale mi to lotto. TV tyż zazwyczaj nie ma, lodówka ogólnie dostępna, podobnie zaplecze kuchenne.
    Jak Pieniny - to polecam schronisko pod Bereśnikiem.

Sale zbiorowe i łóżka piętrowe, ale czyściutko.

Noclegi w salach zbiorowych 18 zł, w dwójce 25 zł plus dodatkowo 7 zł za pościel.
    Czyste łazienki w przyziemiu.
    Zniżki PTTK jeśli ktoś je posiada.

To jest wg mnie przyzwoita cena za taki standard i ja nigdy niczego więcej nie wymagam.

A informacje o fajnych i tanich miejscach nie tylko przekazuję znajomym ale również umieszczam w przewodnikach.
    Zbieram też informacje od swoich licznych znajomych, aby promować miejsca sprawdzone.
    Dlatego warto się starać aby być zauważonym.

W ogóle nie rozumiem - o co się kłócicie ?

Pozdrowienia

Basia

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)