Czysto powinno być wszędzie - i w zasadzie jest. Ale za 25 zł liczyć na wygody to chyba trzeba być oderwanym od cenowej rzeczywistości.
Czysto powinno być wszędzie - i w zasadzie jest. Ale za 25 zł liczyć na wygody to chyba trzeba być oderwanym od cenowej rzeczywistości.
Czytam i oczom nie wierzę. Na dzień dzisiejszy dobre, czyściutkie ośrodki wypoczynkowe sprzedają zielone szkoły od 45 zł/osobodoba. Nie tylko oferują porządne, czyste pokoje ale także pełne, smaczne wyżywienie -śniadanie, obiad, kolacja lub śniadanie, lunchpakiet, obiadokoloacja.
@ Iza od dziś proponuję abyś polegała na mojej ocenie kwater.
Oto ranking kolejnośc przypadkowa
Damianowa Wola bez wyżywienia Ropienka
Magija Orelec
Leśniczówka Berezka
Bazyl Bóbrka
Magoda Lutowiska
Unitra Polańczyk ale to ośrodek
Wilcza Jama w Mucznem trudno mi powiedzieć jak będą funkcjonować w przyszłym roku
Lucyna dziekuje ale ja wiem gdzie mam jechac, a gdzie nie .
Po paru latach człowiek nabiera doświadczenia .
Kamyk do ogródka tej dyskusji:
http://www.nowiny24.pl/apps/pbcs.dll.../-1/bieszczady
Pozdrav
Ha. Dawnonie byłem tak zintegrowany, jak teraz.
" A co do imprez "integracyjnych" - też się ostatnio przenoszą na Słowację, bo większy i lepszy wybór choćby możliwości narciarskich i kilka świetnych parków wodnych, których u nas nie ma w ogóle.
Słowacy szybko się zorientowali na co jest popyt."
Powyżej - z postu Basi.
Już nie będziemy musieli - Ojciec Tadeusz wywierci i będziemy się pławić we własnych wodach termalnych
Co do wygód, to się z Jagoda zgadzam, im wyższy standard, tym wyższa cena - wszystko wymaga inwestycji.
Ale czystość, hmm...
Nie znam raczej bieszczadzkich ofert, mam w okolicy własne wyro, ale w Tatrach, czy innych Pieninach wynajmuję łóżka.
Płacąc 25-30 złotych dostaję łóżko w kilkuosobowym pokoju, bez dodatkowego sprzętu z łazienką. Prysznic czasem bez nawet plastikkowej firanki, ale mi to lotto. TV tyż zazwyczaj nie ma, lodówka ogólnie dostępna, podobnie zaplecze kuchenne.
I tyle w tej cenie powinno być, tyle by wystarczyło.
Ale.
Prysznic od brudu nie powinien być brązowy, łóżka mogą być czyste tak samo pościel. Nie rozpaczałbym z powodu kilku dziurek w prześcieradle, ale plamy, czy smród odpada.
Nie przesadzajmy w żadną stronę.
I czytajmy reklamy, czy oglądajmy tam zamieszczone zdjęcia z przymróżeniem oka.
Pozdrawiam:)
Jak Pieniny - to polecam schronisko pod Bereśnikiem.
Sale zbiorowe i łóżka piętrowe, ale czyściutko.
Noclegi w salach zbiorowych 18 zł, w dwójce 25 zł plus dodatkowo 7 zł za pościel.
Czyste łazienki w przyziemiu.
Zniżki PTTK jeśli ktoś je posiada.
To jest wg mnie przyzwoita cena za taki standard i ja nigdy niczego więcej nie wymagam.
A informacje o fajnych i tanich miejscach nie tylko przekazuję znajomym ale również umieszczam w przewodnikach.
Zbieram też informacje od swoich licznych znajomych, aby promować miejsca sprawdzone.
Dlatego warto się starać aby być zauważonym.
W ogóle nie rozumiem - o co się kłócicie ?
Pozdrowienia
Basia
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)