Tak, rozumiem. Czystość to główna atrakcja pobytu w pensjonacie.
Tak, rozumiem. Czystość to główna atrakcja pobytu w pensjonacie.
Twoim klientom to wisi, ale niekoniecznie każdemu. Nie chodzi o super błysk, tylko o normalnie posprzątany pokój zanim wejdą do niego goście - a potem niech sami sprzątają, ważne żeby dać czysty a nie chlew, albo pozamiatane na środku a pod łózkiem podpaski, za szafą pety, na kaloryferze pajęczyny.
Zielone szkoły i inne pierdoły (sie zrymowało ładnie) zorganizowane mają w tym wątku jakby mniejsze znaczenie. Wiadomo że dla nich oferta jest inna - tylko po co to wszędzie wciskać (na forum) - ciekawe jaki % forumowiczów to obchodzi; zapewne ogromny...
Już Ci to kiedyś mówiłem: możesz nie uwierzyć ale w B. jeżdżą też turyści indywidualni, naprawdę - widziałem takich sporo a co gorsza mają gdzieś wszelkie klastry, oferty i lubią jak się zielone szkoły i inne spędy integracyjne, itp. trzymają od nich z daleka.
Zielone szkoły to wrzód na d... dla wszystkich oprócz tour-tur (jak to sie pisze?) i właścicieli ośrodków (z konieczności); choć i ci ostatni tez czasem dochodzą do wniosku że się średnio opłaciło: cena niska, dzieciaki demolują ośrodek, itd. No ale na bezrybiu i rak ryba...
Swoją drogą jak bardzo trzeba być zdesperowanym żeby pojechać na zieloną szkołę w Bieszczady? :D Co wy im tam wciskacie?![]()
Po raz pierwszy zatkało mnie. Autentycznie zaniemówiłam. Za co oberwało mi się?
Nie rozumiem. Wyjaśnie Ci łopatologicznie. Cena 25 zł za nocleg nie jest ceną małą. Moim zdaniem średnią. Klient powinien dostać za tę kwotę dobrej jakości usługę.
Czysto, przytulnie, pokój z łazienką.
Być może wrzód na d. ... Życzę więc wszystkim ośrodkom coby miały klientów z najwyższej półki, zarabiali krocie i nie musieli sprzątać po gościach. Ja zadowolę się zaś zielonymi szkołami.
Pisze się tour-operator. Coś jeszcze mam Ci wyjaśnić Modzie?
Ostatnio edytowane przez lucyna ; 14-02-2008 o 20:11
Nie sądzę - ale nie chce mi się użyć "szukajki" :)
Na długo? ;-(
A czemu żyjesz w przeświadczeniu że Tobie się zawsze obrywa za to co w B. jest niekoniecznie tak jak być powinno? Zresztą cóż; jak to było w jednym kabarecie: "wlazła na ring, to dostała w ryj - mogła siedzieć w domu". ;-)
Do mnie tylko tak dociera.
Za średnią cenę jest średnia usługa, przytulny pokój z łazienką za 25zł zdarza się, ale niezbyt często i głównie na obrzeżach oraz GS-T i BN.
"Życzę więc" - z lekką nutą złośliwości, brzmi trochę jakbyś to na nich się obrażała delikatnie. Zapewniam że nie wypowiadam się w ich imieniu, nie jestem na forum służbowo i mam w nosie ile osób przyjedzie w Bieszczady.
Gorzej jak życzenia się spełnią - to gdzie ich wtedy upchasz; w domu? :D
Tak. Interesuje mnie jak nazywa się członek klastra. Klastrat?
PS: wolałbym Piotrze, ew. wredny Piotrze czy coś w tym stylu. Jeżeli mam coś do powiedzenia jako moderator (wyjątkowo rzadko) to na ogół to zaznaczam. No, ale jeśli już musisz to: modzie, tak jak przewodniku, kierowniku, papieżu.
Iras 7214
www.bieszczady.net.pl
www.karpaty.travel.pl
www.iras.net.travel.pl - Irasowe wojaże
Wszystkie błędy ort. są zamierzone i chronione prawem autorskim. Wykorzystywanie ich bez zgody autora jest zabronione ;)
Hej hej za 25 zł pokój z łazienką i do tego przytulny - nierealne
chyba,że to pobyt zdrowotny no powiedzmy w centrum Bytomia.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki