Pragnę Wam przypomieć, ze zarezerwowałam pokój 2 os, z łazienką na 1 nocleg w Ustrzykach Górnych za 40 zł.
Pragnę Wam przypomieć, ze zarezerwowałam pokój 2 os, z łazienką na 1 nocleg w Ustrzykach Górnych za 40 zł.
Ad.1 Nie pamiętam aby mnie wcześniej zatykało. Jeżeli tak było to chylę czoło dobry jesteś.
Ad.2 Nie.
Ad.3 Chciałabym aby w Bieszczadach było inaczej. Nie koniecznie tanio ale na pewno czysto, przytulnie, gościnnie.
Ad.4 Wątpię to. Poprostu mnie nie lubisz buuu
Ad.5 Tak na prawdę nie znam cen w Bieszczadach. Bardziej na obrzeżach. Wiem jednak, że od ceny uzależnione jest obłożenie. Tm, gdzie jest cena dostosowana do jakości usług, goście dobrze czują się tam właściciele nie płaczą, że sezon trwa 2 miesiące.
Ad.6 Życzenia były skierowane tylko do tych co to narzekają. Mi nie jest obojętne ile osób przyjedzie w Bieszczady. Na tyle mam zleceń, że jako przewodnik bez problemu żyję w miarę wygodnie na tym świecie. Chcę jednak czegoś więcej. Aby te Bieszczady nie były "ową krainą, gdzie głodne dzieci zaglądają ludziom do talerzy" i aby nie było szlaku nędzy.
Ad.7 Widzisz Piotrze czasami człowiek może obudzic się nie mając domu. Ja to tego grona należę. Szukam mieszkania.
Ad.8 Nie wiem, wspólpracownik, partner, być może nawet kolega, przyjaciel.
PS.
Dlaczego wredny? Zauważyłam tylko, że od czasu do czasu lubisz się ze mną pokłócić.
Za pokój to za pokój, faktycznie trzeba sprecyzować .
Za miejsce 25 zł /2 0s.=50zł/ to faktycznie nawet w sezonie nad morzem można spokojnie wynająć a jak się poszuka to w Zakopcu za 40 dychy, i cały czas chodzi o pokój z łazienką własną ew. TV, lodóweczka.
Przepraszam popełniłem podobny błąd 40-50 zł od osoby czyli pokój 80-100 zł.
Dziękuję za życzenia urodzinowe otrzymane od admina,który je złożył w imieniu całego forum jest to miłe, niestety mniej mile patrzę na rosnącą cyfrę po 50
Ostatnio edytowane przez Rycho ; 15-02-2008 o 10:52 Powód: pomyłka
Ja mam chyba szczęście bo zwykle gdzie mieszkałem było czyściutko i miło. W Bukowinie Tatrzańskiej można spokojnie wynająć miejsce w pokoju za 25 zł i to z pełnym węzłem sanitarnym i tv, w Krościenku też. Chociaż standard w Krościenku ciut niższy bo nie ma tv. Lucyna pisze że "Zielone Szkoły" to powinna dodać że grupy negocjuje się inaczej niż turysta indywidualny. W Bieszczadach można jak się poszuka znaleźć tez dobre miejsce do 30 zł. Natomiast cena nie ma tu nic do rzeczy z czystością. Obojętnie czy w pokoju jest łóżko krzesło i stolik czy ful wypas to powinno być czysto. Brud świadczy tylko o gospodarzu danego miejsca. Myślę że jak ktoś raz trafi na warunki że jest brud to więcej tam nie zajrzy.
pozdrowieniazbyszekj
@ Basia Z
Pod Beresnikiem byłem na imprezie "integracyjnej"
Warunki OK, jak na mój gust wystarczające jak dla takiej target group bez wzgledu na obsługujący klaster(Lucynko, ino sie nie wściekaj :))
A jakiego grilla nam przygotowali.....mniam, mniam, a i z gitarami dosiedli się do nas, manele dziewuch jeepem wwieźlli...
Polecam również
Sorry za OT
Zaś chyba frustracja Cię dopada, skoro żartu nie rozpoznajesz, choć mógłby być to tekst i na serio.
Bylismy grupą zorganizowaną, impreza była integracyjną. Określilismy swoje potrzeby, jasne było jakie warunki sa niezbędne, a co byłoby zbytkiem - wygrała ta lokalizacja.
To wyjasnia faktycznie wszystko, komentarz zbędny.
Pozdrawiam:)
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)