Pokaż wyniki od 1 do 10 z 98

Wątek: Noclegi - jakość usług, ceny, kategoryzacja

Widok wątkowy

Bieszczadnik
    Na forum od
    08.2007

Domyślnie Odp: Turystyka aktywna sznsą czy zagrożeniem?

Cytat Zamieszczone przez iza Zobacz posta
    G… prawda ja płacę i żądam , żądam bo mogę , pracuje właśnie za godziwe pieniądze , pracuje ciężko i uczciwie - mogę sobie pozwolić na urlop w czystym i wygodnym pasjonacie. Nie wydaje mi się aby moje żądania były wygórowane .
    Płacąc za meble do kuchni i nie łudzę się że mi sprzedawca zapełni szuflady sztućcami Gerlach , ba nawet nie liczę na plastikowe – ot chce dostać to za co płacę , zgodnie ze złożonym zamówieniem , wyceną itp. itd. , strasznie się wkurzam jak mi ktoś
    wciska towar niepełnowartościowy i z pewnością nie wracam do takiego sprzedawcy .

Pomijając wszelkie za i przeciw to co do cen 20-70 euro za nocleg – jestem jak najbardziej za , zajefajny pomysł , będzie pusto , miło i sympatycznie , pewnie nawet zaliczek nie będzie .
    A to że ktoś tam nie zarobi zwisa mi i powiewa , bo tak jak powiedziała Basia- ja liczę
    kasę w swojej własnej kieszeni .

Odnośnie brudu to nie jest tak tragicznie jak o tym piszesz , choć faktycznie Twoja wielka akcja sprzątania też nie jest złym pomysłem – zacznij od własnego podwórka bo z tego co piszesz można by wnioskować że możesz mieć z tym problem .
    Nie chcę być niegrzeczny, ale przeginasz zdecydowanie. Zajrzyj najpierw pod swoje łóżko, a potem wyrażaj opinie o moim podwórku.
    To Ty masz problemy w porozumiewaniu się z normalnymi ludźmi.
    Może Ty u czubków pracujesz ?
    Twoje żądania za psie pieniądze mnie w zasadzie dyndają - możesz sobie żądać. I nie pisz o meblach, bo mało mnie interesuje, jakie masz w kuchni, a jakie w pokoju dziecinnym. Masz wielkie mniemanie o sobie i prawdopodobnie jesteś uciążliwa w obcowaniu z otoczeniem. Chyba, że pracujesz w ZOO jako dozorca słoni.
    Jeśli możesz sobie pozwolić na godziwy urlop, to po jakiego grzyba wałęsasz się po jakichś śmierdzących domkach w Bieszczadach.
    Toż Ty dama całą gębą i nie przystoi tak się wyrażać.
    Ostatnio edytowane przez Piotr ; 28-11-2007 o 16:11 Powód: Cytowanie

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)