Ad.1 Nie pamiętam aby mnie wcześniej zatykało. Jeżeli tak było to chylę czoło dobry jesteś.
Ad.2 Nie.
Ad.3 Chciałabym aby w Bieszczadach było inaczej. Nie koniecznie tanio ale na pewno czysto, przytulnie, gościnnie.
Ad.4 Wątpię to. Poprostu mnie nie lubisz buuu
Ad.5 Tak na prawdę nie znam cen w Bieszczadach. Bardziej na obrzeżach. Wiem jednak, że od ceny uzależnione jest obłożenie. Tm, gdzie jest cena dostosowana do jakości usług, goście dobrze czują się tam właściciele nie płaczą, że sezon trwa 2 miesiące.
Ad.6 Życzenia były skierowane tylko do tych co to narzekają. Mi nie jest obojętne ile osób przyjedzie w Bieszczady. Na tyle mam zleceń, że jako przewodnik bez problemu żyję w miarę wygodnie na tym świecie. Chcę jednak czegoś więcej. Aby te Bieszczady nie były "ową krainą, gdzie głodne dzieci zaglądają ludziom do talerzy" i aby nie było szlaku nędzy.
Ad.7 Widzisz Piotrze czasami człowiek może obudzic się nie mając domu. Ja to tego grona należę. Szukam mieszkania.
Ad.8 Nie wiem, wspólpracownik, partner, być może nawet kolega, przyjaciel.
PS.
Dlaczego wredny? Zauważyłam tylko, że od czasu do czasu lubisz się ze mną pokłócić.