no właśnie gdzie?
Proponuje zeby Lucyna przyjechala na KIMB i zrobila dla wszystkich maczanke z opisu smakuje niezle chetnie bym sprobowal co ty na to skladniki juz zabezpieczymy
Iras 7214
www.bieszczady.net.pl
www.karpaty.travel.pl
www.iras.net.travel.pl - Irasowe wojaże
Wszystkie błędy ort. są zamierzone i chronione prawem autorskim. Wykorzystywanie ich bez zgody autora jest zabronione ;)
Panowie bardzo dobry pomysł .Ja w ramach pomocy dla Lucyny zobowiązuje się do mienszania w trakcie produkcji tejże maczanki ( bardzo starannego ) . Tym sposobem zapoznamy się z lokalnym produktem - ba może nawet zawieziemy przepis do swoich kuchni .
Jednocześnie ocalimy co najmniej jednego barana .
PS.Zgadzam się z Andrzejem , bez Lucyny było kiepsko .
Większość rzeczy zawartej na tej stronce
http://www.bieszczady.pl/produkt
Made in BIESZCZADY obecnie Lesko sercem Lutowiska
No ja bym tak nie szalała.... dusiołków dostatek w innych regionach, co nie oznacza, że Bieszczadzkie nie są wyjątkowe i niepowtarzalne.... a co do zakapiorów... to hm.....
..... jakby to ująć..... a zakapiorów to ja ostatnio mnogo widziała ....
... no raczej nie tych bieszczadzkich ....
Co do tematu głównego...
- produktem regionalnym jest chyba pasztet z dzika z Wilczej....
- a czy ktoś wspominał o kolejce??? może i czasy świetności ma już dawno za sobą, ale chyba jest mało osób w kraju, które nie słyszały o niej....
Prawdziwa przyjaźń przychodzi wówczas, gdy cisza między dwojgiem ludzi nie jest męcząca....
a pojadłbym chleba z Baligrodu. Jejku jakie to dobre jest. A nie jakaś tam wydmuszka co to mam pod nazwą chleba.
https://bieszczady.guide- Że przewodnik napisałem i że ludzi uszczęśliwiam. A co!
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki