Panie Boże czy Ty Kuba dobrze się czujesz? Śledzisz i analizujesz wszystkie moje wypowiedzi na kilku forach? Moim zdaniem to jest chore.
Panie Boże czy Ty Kuba dobrze się czujesz? Śledzisz i analizujesz wszystkie moje wypowiedzi na kilku forach? Moim zdaniem to jest chore.
Nieźle się czuję, dzięki za troskę (-;
nie Lucynko, nie wszystkie, bardzo nie wszystkie ((-;
ale ta Turnica (m.in.Twymi wypowiedziami) żywo mnie wówczas rozbawiła,
a odszukać w archiwum 321 łatwo... (-;
no i nasze rozmowy z grubsza też akurat pamiętam - to źle? (((-;
Serdeczności,
Kuba
Witamy Lucyne w XXI wieku. Mamy dobe internetu a kazde slowo zamieszone w nim da sie odtwrzorzyc przeczytac i zmagazynowac powielic wielokrotnie . Po nr IP wiadomo gdzie stoji komputer, od twego dostawcy interetu mozna sie dowiedziec ile czasu spedzilas siedzac na necie , wlamujac sie do kompa dowiemy sie jakie strony przegladasz. MAMY CIE![]()
Zapomialej jeszcze o jednym zeby nie wypasc z konwencji tandetnych holywodzkich fimlmidel HAA HAA HAAA HAA HA HAA HA HA HA HA HA HA !
Wrrr
A na poważnie zabiłeś mi ćwieka. Już wiem jakie kopaliny, rudy metali szlachetnych występują w powiecie jasielskim. Nie znam niestety dokładnej lokalizacji. Zawędrowałam też do miejscowości Złockie, Tylicz. To było dość łatwe. Co najważniejsze udało mi się wyżebrać masę publikacji.Mają dojść pocztą.
Mówiąc wprost nikt tak naprawdę nie wie dlaczego Kondracki wyodrębnił Góry Sanocko-Turczańskie. Na forum 321 zadałam podobne pytanie geologowi, który udzielił mi ciekawej odpowiedzi. Skoro jednak wyodrębnił to geografowie i in muszą jakoś to uzasadnić. W najgorszej sytuacji są tacy maluczcy jak przewodnicy, których najłatwiej zagiąć na podziale geograficznym. Ostatnio rozmawialiśmy z Kolegami na ten temat. Zakładamy, że kursant otrzymuje na egzaminie następujące pytanie: wymień najwyższe szczyty Bieszczadów, Gór Sanocko-Turczańskich i Pogórza Przemyskiego. Pierwsza myśl to: Tarnica, Magura Łomniańska i Kopystanka. No i problem. Tarnica czy Pikuj, Magura Łomniańska czy Jaworniki no i nieszczęsne pogórze. Prawidłowo powinien powiedzień, że po stranie polskiej najwyższym szczytem Bieszczadów jest Tarnica, Gór Sanocko-Turczańskich Jaworniki, a na Ukrainie kolejno Pikuj i Magura Łomniańska. No i Na wysokim.
Dobra skoro wyczerpalismy tego co jest pod ziemia zacznijmy to co jest nad ziemia czyli kosciolki cerkiewki i drewniane chaupki i inne drewniane murowane cudnosci.Mam pytanie do specow czy spotkaliscie sie z takim pojeciem jak pogorzanski neogotyk??Pytam bo Spotkalem sie dosc specyficznym neogotykiem w rejonie pogorza ciezkowickiego strzyzowskiego i roznowskiego??
A kościół w Grybowie też do tego stylu jest zaliczany?
D.
Rano robimy nic. Lubimy to robić (Z Bertranda, 2011)
właśnie, wziąłby człowiek amunicję
eksportową śliwowicję
drzwi opatrzyłby w inskrypcję:
"przedsięwzięto ekspedycję" (MamciaDwaChmiele,2012)
No nie. Powoli ogarnia mnie gorączka złota, a Ten zamierza przerwać podziemne poszukiwania. I czym mam się zająć? "Stylem pogórzańskim" drewniano-murowanymi perełkami. Protestuję.
Do Modów.
Proszę o przyznanie klopsikowi 500 punktów karnych za zawyżanie poziomu bieszczadzkiego forum.![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki