Cytat Zamieszczone przez lucyna Zobacz posta
Kobieto piszesz, że wstawiasz swoje zdjęcia ze szkolenia. Jedno z nich jest błędnie podpisane.
Które ?

Cytat Zamieszczone przez lucyna Zobacz posta
Kolega zwraca Ci uwagę. Ja zaczynam z Ciebie i rad Kuby "robić sobie jaja". Jesteś tu jako przewodnik, masz takie same uprawnienia jak ja. Mimo tego, że ewidentnie nie wiesz jaki szczyt jest najwyższym szczytem Pogórza Przemyskiego dalej brniesz w dyskusję.
Może nie wiem jaki szczyt jest najwyższy ale na pewno wiem, że to nie jest Suchy Obycz.
I w odróżnieniu od Ciebie w tym co piszę potrafię podać źródła skąd czerpię informację.

A jeżeli tych źródeł mi brakuje - przyznaję się do niewiedzy.
Granice obszarów górskich bywają różnie definiowane przez różnych geografów.

Natomiast Ty potrafisz napisać "ktoś mówił że zmieniono", "sam Kondracki zmienił granicę", "pytałam Krukara". Wybacz ale bez konkretów to nie są dla mnie żadne informacje i nigdzie się nie będę powoływać na tak wybitny autorytet w dziedzinie Pogórz jak Ty.

Kiedy grzecznie proszę o konkrety - czytam pod swoim adresem, że "nie znam terenu".

Dyskusja z Tobą całkowicie nie ma sensu.
Dla mnie dyskusja ma sens wtedy kiedy mogę się nauczyć coś nowego i przyznam, że trochę na to liczyłam, kiedy odwołałaś się do autorytetów w rodzaju Krukara
Jak widać bardzo się przeliczyłam.

Szkoda.

Pozdrowienia

Basia

P.S. Ciekawe czy tym razem będą konkrety, czy znów "pływanie".