Dokładnie tak.
Dlatego napisałam kilka postów wcześniej, że na absolutnie pierwszym miejscu jest bezpieczeństwo grupy.
W górach nie pozwalam na oddalenie się, nawet osobom dorosłym.
Jak ktoś się uprze - to oczywiście nie ma rady, nie używałabym siły aby go powstrzymać, ale właśnie wtedy poprosiłabym o pisemne oświadczenie - to z pewnością nieco powstrzymuje chęci na samodzielne wycieczki.
Co do warunków drogowych - dla mnie osobiście zawsze, ale to zawsze ostatnie słowo ma kierowca i to on decyduje.
Niestety nie raz zdarzało mi się rezygnować z atrakcyjnych punktów programu, ze względu na utrudniony dojazd (np. zimowe warunki na szosie).
Pozdrowienia
Basia
Mylisz dwie rzeczy.
Program standardowy:
-Sobień
-Sanok skansen, cerkiew i]
-obiad
-czas wolny
Czas zwiedzania atrakcji program, przewodnik towarzyszy grupie, przejścia do atrakcji realizujesz program, obiad program. Grupa jest ptzez cały czas pod Twoja opieką. Czas wolny. W tym momencie każda z osób robi to co chce. Musi tylko o tej i o tej godz. zjawić się w określonym miejscu.
Kończmy to. Ta dyskusja nikogo nie interesuje.
Ostatnio edytowane przez lucyna ; 03-12-2007 o 19:11
A mnie interesuje , tym bardziej że charakter mam dość trudny i nie potrafię sobie wyobrazić jak mógłby mnie jakikolwiek przewodnik zmusić do zapłacenia i wejścia do skansenu .
Skansen jest dla przykładu bo osobiście absolutnie nic nie mam mu do zarzucenia
Zdziwiłem się, że to ja założyłem ten wątek. Bardzo było mi przyjemnie w gronie samych pań. Zapraszam do burzy mózgów na pierwotnym wątku.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)