Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 20

Wątek: Burza mózgów

Mieszany widok

Domyślnie Burza mózgów

Próbuję ratować temat o "burzy mózgów".
    Cytat Zamieszczone przez Krzysztof Franczak Zobacz posta
    (...) może byśmy zrobili burzę mózgów i wymyslili cos na nowy sezon coś czego nie ma a mogłoby stać się hitem. Myślę o wszelkiej turystyce aktywnej bo dla mnie turystyka nieaktywna to : gapienie sie w telewizor , gapienie się na połoniny przez szklankę itp pozostałe formy są aktywne.
    Cytat Zamieszczone przez andrzej627 Zobacz posta
    Proponuję wytyczenie nowej ścieżki turystycznej, którą przetestujemy wszyscy w maju przy okazji KIMBu. Zwracam się do specjalistów od chaszczowania o udział w opracowaniu szczegółów. Nazwiemy ją roboczo trasą Stałego Bywalca. Kiedyś będzie ona figurować na mapach dla wytrawnych turystów.
    Cytat Zamieszczone przez Basia Z. Zobacz posta
    Czy macie w swojej ofercie jakąś atrakcję dla rodzin z dziećmi. Takimi w wieku od około 3 do 10 lat ?
    Sama bywałam w Bieszczadach, kiedy moje dzieci miały mniej więcej tyle lat i poza bieszczadzką "ciuchcią" nie bardzo było im co pokazywać.
    Naturalnie chodziliśmy w góry (moje dzieci to bardzo lubiły i nadal lubią).
    Ale po pierwsze - nie wszystkie dzieci to lubią, po drugie - pobyt można uatrakcyjnić.

I kolejne zapytanie z tej serii - jakaś specjalna oferta dla wycieczek szkolnych ?
    Cytat Zamieszczone przez Krzysztof Franczak Zobacz posta
    Ja mam taką ofertę . Mam kadrę . Mogę nawet przygotować program dla dzieci na cały dzień. Tak żeby rodzice odpoczęli od swoich pociech.Problem na jaki napotykam to przebicie się ze swoją ofertą skierowaną do tej grupy o ktorej wspominasz i fakt ,że Czarna leży troche na uboczu. Chociaz to mniejszy problem bo w ofercie mam też opcję dojazdu do grupy min. 5 osobowej
    I nie jest to problem braku moich umiejętności marketingowych ale ściany w postaci właścicieli zdecydowanej większości obiektów i firm turystycznych ,którzy nie widzą potrzeby zapewnienia dodatkowych atrakcji dla swoich gości a jeżeli już widzą to chcieliby mieć udział w zarobkach. Albo też (co mi się zdarzyło) firmy potem same organizują takie usługi wg mojego pomysłu a nawet wykorzystując moje oryginalne nazwy poszczególnych usług Niestety.
    Obiekty z którymi współpracuję chwalą sobie to a jeszcze bardziej ich goście. Druga sprawa to zapotrzebowanie na takie usługi przez grupy zorganizowane przyjeżdżające na weekendi zazwyczaj nie mają czasu na takie oferty.

Domyślnie Odp: Burza mózgów

Byłoby fajnie, gdyby uczestniczy forum mogli nosić znaczki lub naszywki, które byłyby z jednej strony reklamą forum a jednocześnie pozwalały na wzajemne rozpoznanie się na szlaku w Bieszczadach lub w innych okolicznościach. Istnieje logo forum, które można by do tego wykorzystać.

Co sądzicie na ten temat?

Kronikarz Roku 2010
    Awatar bertrand236
    Na forum od
    07.2004
    Rodem z
    Poznań

Ten temat był poruszany już ze dwa lata temu. Co nie znaczy, że nie warto do niego powrócić. Uczestnicy KIMBów mają plakietki. Nie wierzę, że ktoś je przypina bedąc w Bieszczadzie.
    Pozdrawiam
    bertrand236

Cytat Zamieszczone przez bertrand236 Zobacz posta
    Ten temat był poruszany już ze dwa lata temu. Co nie znaczy, że nie warto do niego powrócić.
    Bertrand, dzięki za odzew. Jak jest burza mózgów, to nawet stary pomysł się przyda, szczególnie, że nie został zrealizowany.

Cytat Zamieszczone przez bertrand236 Zobacz posta
    Uczestnicy KIMBów mają plakietki. Nie wierzę, że ktoś je przypina bedąc w Bieszczadzie.
    To były plakietki na tylko na jedną imprezę, nie przewidziane do stałego noszenia.

Bieszczadnik Awatar davson
    Na forum od
    11.2006
    Rodem z
    Podkarpacie

Myślę,że fajną sprawą byłoby stworzenie naklejek na samochód z logo forum.Kto za?
    Mnóstwo ludzi istnieje,ale takich co naprawdę żyją można wskazać palcem...

Cytat Zamieszczone przez davson Zobacz posta
    Myślę,że fajną sprawą byłoby stworzenie naklejek na samochód z logo forum.Kto za?
    Oczywiście, jestem za. Widzę, że stary pomysł, odświeżony dzisiaj przeze mnie, nabiera rozmachu.

Bieszczadnik Awatar davson
    Na forum od
    11.2006
    Rodem z
    Podkarpacie

Myślę,że taka naklejka mogłaby propagować same forum i jednocześnie doprowadzić do przypadkowych spotkań nie znających się osobiście forumowiczów rozsianych po całym kraju... .
    Mnóstwo ludzi istnieje,ale takich co naprawdę żyją można wskazać palcem...

Bieszczadnik Awatar Anyczka20
    Na forum od
    12.2004
    Rodem z
    Sanok / Dublin

Ja proponuje takie naszywki jak gdzieś na forum Buba zapodała, ze stonką :) Zamawiam od razu 4 Andrzej Ty to jesteś.... no normalnie spadłam z krzesła ze śmiechu
    "Przechodź spokojnie przez hałas i pośpiech i pamiętaj,
    Jaki spokój można znaleźć w ciszy.
    Unikaj głośnych i napastliwych, są udręką ducha ..."

www.anyczka20.fotosik.pl
    www.youtube.com/Anyczka24

Cytat Zamieszczone przez Anyczka20 Zobacz posta
    Andrzej Ty to jesteś.... no normalnie spadłam z krzesła ze śmiechu
    Anyczka, jestem podobny do stonki? Nie myślałem. Chyba że kształt brzucha robi mi się jak stonka.

Bieszczadnik Awatar iza
    Na forum od
    09.2002
    Rodem z
    okolice Gdańska

Też jestem za , bardzo zdecydowanie

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)