Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 20

Wątek: Burza mózgów

Bieszczadnik Awatar Barnaba
    Na forum od
    01.2005
    Rodem z
    Festung Posen

Domyślnie Odp: Burza mózgów

ja tam nie wierzę w przypadek. Jak się wspólnie piwo do kufla leje to nie przypadkiem. A naklejki na auto.... no nie wiem nie wiem.
    http://sklep-upr.pl/images/ramki-na-tablice.jpg
    Może takie ramki zrobić z napisem? adres forum + nick? Jest to mniej inwazyjne dla samochodu. Z nalepką zawsze może się coś dziać- chyba ze taka lepiona od wewnątrz na szybę
    W ogóle i w szczególe jestem za!
    https://bieszczady.guide- Że przewodnik napisałem i że ludzi uszczęśliwiam. A co!

Powsimorda h.c.
    Awatar Marcowy
    Na forum od
    09.1998
    Rodem z
    Zacisze

Koszulki!!!
    Na innym forum, na którym się udzielam, co roku jest nowa edycja forumowych tiszertów. Ludzie bez pudła rozpoznają się na koncertach i zawiązują się spontanicznie takie załogi, że ho ho Koszt tegorocznej wersji wyprodukowanej przez carton.pl wyniósł 40 zł na osobę.
    Analogicznie - koszulina z charakterystycznym, acz gustownym logo umożliwiłaby identyfikację forumowiczów w Biesach.

Bieszczadnik Awatar davson
    Na forum od
    11.2006
    Rodem z
    Podkarpacie

Z innego forum,na którym się udzielam mam:naklejka na szybę auta,polar,koszulkę,smycz,kubek itd.Więc jest z czego wybrać.
    Mnóstwo ludzi istnieje,ale takich co naprawdę żyją można wskazać palcem...

Bieszczadnik
    Na forum od
    02.2005

Jestem jak najbardziej za! Naklejki na szybę samochodu (od wewenątrz) czy pasek na ramce rejestracyjnej i naszywka np. na plecak, kurtkę, czapkę, kapelusz itp. pomogłoby w "rozpoznaniu" na szlaku, parkingu i gdzieś tam jeszcze. Zawsze to fajnie spotkać bratnią duszę! Nie trzeba wtedy szukać kompana do "hop, hop szklanki piwa"

Widząc duże zainteresowanie forumowymi naklejkami, naszywkami, koszulkami itp. otworzyłem nowy wątek. Dalsze wypowiedzi na ten temat proszę kierować tam.

Burza mózgów dalej trwa. Jakie są nowe pomysły?

Cytat Zamieszczone przez andrzej627 Zobacz posta
    Proponuję wytyczenie nowej ścieżki turystycznej, którą przetestujemy wszyscy w maju przy okazji KIMBu. Zwracam się do specjalistów od chaszczowania o udział w opracowaniu szczegółów.
    Anyczka, a może Ty zaproponujesz nam jakąś ścieżkę do chaszczowania, która kiedyś będzie figurować na mapach dla wytrawnych turystów jako trasą Anyczki.

Bieszczadnik Awatar Anyczka20
    Na forum od
    12.2004
    Rodem z
    Sanok / Dublin

Cytat Zamieszczone przez andrzej627 Zobacz posta
    Anyczka, a może Ty zaproponujesz nam jakąś ścieżkę do chaszczowania, która kiedyś będzie figurować na mapach dla wytrawnych turystów jako trasą Anyczki.
    NIE! Bo jak pójdziecie tam we 20 osób to tak rozdeptacie, że to już nie będą chaszcze. Zresztą po co tyczyć ścieżke po chaszczach? To sie mija z celem. Po prostu wleź gdzieś w las i idź. Zostaw gps w samochodzie, weź tylko mape i kanapke w kieszeń i idź....wiesz jaki to odpoczynek psychiczny..... tak nie martwić sie o droge. Zawsze gdzieś dojdziesz, Bieszczady nie takie duże są, a jakby co to na granicy Cię przechwycą
    Ostatnio edytowane przez Anyczka20 ; 06-12-2007 o 23:14
    "Przechodź spokojnie przez hałas i pośpiech i pamiętaj,
    Jaki spokój można znaleźć w ciszy.
    Unikaj głośnych i napastliwych, są udręką ducha ..."

www.anyczka20.fotosik.pl
    www.youtube.com/Anyczka24

Cytat Zamieszczone przez Anyczka20 Zobacz posta
    NIE! Bo jak pójdziecie tam we 20 osób to tak rozdeptacie, że to już nie będą chaszcze.
    Anyczka, masz rację, w chaszcze nie ma sensu iść całą grupą. Mam nadzieję, że kiedyś będę miał przyjemność wybrać się z Tobą na wycieczkę w chaszcze w małym gronie.

Może masz jednak jakąś niestandardową trasę na 20 osób, dobrą dla kimbowiczów?

Literat Roku 2013

Awatar trzykropkiinicwiecej
    Na forum od
    04.2007
    Rodem z
    Nigdziebądź nad Osławą

...nie wiem jak Anyczka sądzi, ale dla takiej grupy KIMBowiczów to tylko ścieżka od baru do baru ;-)

Cytat Zamieszczone przez trzykropkiinicwiecej Zobacz posta
    dla takiej grupy KIMBowiczów to tylko ścieżka od baru do baru ;-)
    Pomysł nie jest głupi. Jaką konkretną trasę możesz zaproponować w Ustrzykach z zakończeniem "Pod Caryńską"?

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)