Jeżeli nie ma żadnych nazwisk autorów ( a nie ma ich nawet na stronie wydawnictw) to może to być taki fotoalbum z odrywanymi pocztówkami.
Nawet autorów zdjęć nie podano.
Jeżeli nie ma żadnych nazwisk autorów ( a nie ma ich nawet na stronie wydawnictw) to może to być taki fotoalbum z odrywanymi pocztówkami.
Nawet autorów zdjęć nie podano.
Najlepiej wstąp do jakiegos Empiku lub salonu innej dużej firmy i sam pooglądaj. To wydawnictwo jest też w księgarniach internetowych i jest tansze niż na tej aukcji. Jest to zdaje się kolejna pozycja o górach tego wydawnictwa, wcześniej były Tatry, Sudety, Himalaje itp. Myśle że raczej dla tych co tam nie byli, bo cóż mogą nowego pokazać Tobie ?
Pozdrawiam
naive
Sądząc po kolorycie autorem zdjęć jest Janusz Grzech. Jest ich sporo w różnych galeriach na portalach bieszczadzkich i galerii reklamy Dom pod Berdem
Długi
Dziękuję
bertrand236
A mnie się ta forma(ten Bieszczad) podoba i jej chętnie używam
Pozdrav
Piotr,masz rację,rzeczywiście Bieszczady i GS-T wsadzilem do jednego worka.Czlowiek jest bombardowany wieloma informacjami,ze Bieszczady sa wszędzie,łącznie z Ustrzykami Dolnymi i Leskiem,ze przestaje na to zwracac uwagę sugerujac się tylko kolorem arkuszy.Mój bląd,dzięki.
ja tam wole Pascala. Express Map to polecam tylko zalaminowane mapy
TEN BIESZCZAD brzmi dumnie!Pozdrawiam!
WUKA
www.wukowiersze.pl
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)