Witam!
Wybieram się latem w Bieszczady i szukam przyzwoitego noclegu dla 3 osób. Słyszałam o pensjonacie "U Rumcajsa" w Wetlinie - czy na pewno warto?
Dziękuję za każdą odpowiedź-
Anika
Witam!
Wybieram się latem w Bieszczady i szukam przyzwoitego noclegu dla 3 osób. Słyszałam o pensjonacie "U Rumcajsa" w Wetlinie - czy na pewno warto?
Dziękuję za każdą odpowiedź-
Anika
Moja opinia jest bardzo subiektywna i będą opozycjoniści co do niej.
Spałem tam jedną noc i się wyniosłem do znacznie tańszego i sympatyczniejszego miejsca i gospodarza. Napewno jest tam czysto, są tam pokoje z łazienkami i z dostępem do nich. Nie ma "kuchni turystycznej"
ani możliwości czegoś do picia w pokoju. Wybór należy do ciebie.
marekm
pozdroowka
marekm
Dzięki za wiadomość. Nie znam zupełnie innych kwater, więc
pewnie się zdecyduję. Chyba że polecisz mi coś naprawdę
miłego...
Aha, nie mam nic przeciwko czystości i łazience...
Pozdrawiam
Anika
"U Rumcajsa" to trochę taki kołchoz turystyczny, w miarę czysto, ale:
- w pokojach ciasno
- w toaletach ciasno (niestety niemal niemożliwe jest np. usiąść na "tronie" przy zamkniętych drzwiach osobom powyżej 180 cm wzrostu)
- sporo ludzi, którzy czasem nie wiedzieć czemu lubią wyżerać innym jedzenie z lodówki stojącej na korytarzu. Trzeba pilnować swojego prowiantu zwłaszcza przed żarłocznymi studentami młodszych roczników
(( .
Osobom podróżującym w nielicznych zespołach (2 osoby) zdecydowanie polecam kwatery agroturystyczne - jest ich kilka w Wetlinie.
A jedzonko - w Zajeździe Pod Połoniną)) pyszna ogórkowa, placki i naleśniki z serem i jagodami
))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Mozna posic o namiary na to znacznie tansze i sympatyczniejsze miejsce
Jesteście świetni!
Dzięki za wiadomości, zwłaszcza te dotyczące menu... - nabieram coraz większego "apetytu" i to nie tylko na wędrówki po górach :)
Pozdrawiam
Witam!
I w takim razie proszę o te namiary :)
Chyba zdecyduję sie na wyjazd "W ciemno", więc na pewno się przydadzą
Pozdrawiam
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki