nie wiem czy pozycjonowanie czy nie.. ale faktycznie troche z kolorkami przesadził.. kadry genialne.. a tu masz Ci babo klocek...
nie wiem czy pozycjonowanie czy nie.. ale faktycznie troche z kolorkami przesadził.. kadry genialne.. a tu masz Ci babo klocek...
Dla mnie tez za mało naturalne.
Świat nigdy tak nie wygląda
B.
"ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam tą mniej uczęszczaną - cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam.. "
na wiecznych wagarach od życia...
...e tam smoki od razu...
Czy autor nie zaserwował nam zdjęć poprawianych techniką HDR? Ale przychylam się do zdania innych, kolory przerysowane.
pozdrawiam
Marek
Zaserwował przecież napisałam;-))ale nie HDR, a pseudoHDR, coś jak Żywiec i prawie Żywiec
W necie jest program pt. Dynamic Photo-HDR wrzucasz tam zdjęcie czary mary kilkanaście sekund i dostajesz takie coś. Jak się komuś takie coś podoba to może sobie za darmo ściągnąć ten program-wersja darmowa wkleja tylko znak wodny w fotografię. Ale nie polecam. Ja z tego programu bardzo szybko wyrosłam, jest nienaturalny i masakruje zdjęcie.
edit:
teraz widzę, że pani współredaktor nowego portalu pokasowała!!!
Ostatnio edytowane przez Krysia ; 12-11-2009 o 17:44
"...Lecz ja wrócę tu, będę w twoim śnie.
Nikt nie zabroni nam śnić..."
Bogdan Loebl
Tłumaczył się nie będę, bo autorem hdrków nie jestem, ale na wytłumaczenie dodam tylko, że nie wszystkie zdjęcia poddane zostały hdr-owej kastracji z naturalności. Osobiście lubię gdy zdjęcie jaknajwierniej przedstawia daną sytuację lub obiekt.
Marcin
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki