Ała! Tylko nie zielony!
A nie da se kilka wersji kolorystycznych? Bo ja to ideologicznie, czerwoną bym chciała![]()
A wiemy już, jakie logo? Może jeszcze dodać każdemu indywidualnie koszulkę z loginem forumowym)
Ała! Tylko nie zielony!
A nie da se kilka wersji kolorystycznych? Bo ja to ideologicznie, czerwoną bym chciała![]()
A wiemy już, jakie logo? Może jeszcze dodać każdemu indywidualnie koszulkę z loginem forumowym)
Hej:)
Dziabko - mnie każdy kolorek pasuje. Gdy wdziałem czerwoną ze znakami Regetowa, to mi piwo chcieli postawić w jednym fajnym miejscu:P Zielona jest dobra na chaszczowanie, czarna na wieczorne wizyty w knajpach, błękitna upiększa:D Mnie obojętne... znak, jak wyczytałem z wcześniejszej dyskusji, miałby być po prostu logo Forum. Ale czy Admin na to zezwoli? Jak już wspomniałem, logo jest OK, a drzewko zgodne z moim widzeniem świata:P
Co do sposobu dostarczania wyrobów - jeśli by sie zebrały grupy w miastach, to wskazane osoby mogłyby się porozumieć z ludźmi z sąsiedztwa i odebrać towarek w ich imieniu. Wcześniej zrobiliby listę zamawiających i szebrali kasę na opłacenie przesyłki. Przy okazji wiele osób dotąd nie znających się miałoby okazję kontaktu 3-go stopnia:D Koszty przesyłki spadłyby wielokrotnie. Gorzej z osobami z małych miejscowości daleko od szosy...
Ja zgłaszam się na osobę kontaktową w stolicy. Chyba, że ktoś bardzo by mi chciał pomagać...
Pozdrawiam,
Derty
Rano robimy nic. Lubimy to robić (Z Bertranda, 2011)
właśnie, wziąłby człowiek amunicję
eksportową śliwowicję
drzwi opatrzyłby w inskrypcję:
"przedsięwzięto ekspedycję" (MamciaDwaChmiele,2012)
Może i tak.............. tylko czy to czasem nie wyjdzie dodatkowo 30zl za sztuke plus jakies tam jeszcze inne koszta ?
Oby nikt nie zechciał innego fasonu ( np kołnierzyka obszywanego koronką )
-jak widzę w kwestii kolorów zaczyna się nam festynowo robić , ale z drugiej stronynie jesteśmy chińczykami więc nie musi być tak samo , można nawet każdemu inne logo dać .
Proponuje robimy listę i każdy się wpisuje np. :
- Zaczarowany Ołówek – 2 szt. kolor lila róż
Wybieramy większością głosów np. do 30 grudnia i robimy jeden kolor
( co wydaje mi się słuszniejsze gdyż nie będę w Bieszczadach lustrować 20 kolorów koszulek i szukać na nich loga - ogranicze się np. do różowego )
By pchać temat do przodu, no to niech będę pierwszy:
wtak .... 2 sztuki - XXL :) (luźniej bo w górach na luzie) KHAKI
Ostatnio edytowane przez wtak ; 11-12-2007 o 11:33
pozdrówka :-)
No całkiem dobry pomysł... mogę się zgłosić jako kontakt w Lublinie... ja też stawiam na ciemnozieloną lub khaki, no ewentualnie jakieś inne barwy ochronne :)... błagam tylko nie czerwony :).... hehehe ... no i tym sposobem, znów chyba nie dojdziemy do punktu spójnego.... a z tyłu nadruk będzie taki sam jak z przodu czy np.: jakiś inny?... /motto?, znaczek? jakiś diabeł ?/ :D
Prawdziwa przyjaźń przychodzi wówczas, gdy cisza między dwojgiem ludzi nie jest męcząca....
kobita - 2 szt. M/L i XXL na 100 % ...
Prawdziwa przyjaźń przychodzi wówczas, gdy cisza między dwojgiem ludzi nie jest męcząca....
1 szt. XXL - kolor zielony
Pozdrawiam
Przemek
Derty:
2 x M i 2 x XXL/ kolor obojętny, byle nie biały.
Rano robimy nic. Lubimy to robić (Z Bertranda, 2011)
właśnie, wziąłby człowiek amunicję
eksportową śliwowicję
drzwi opatrzyłby w inskrypcję:
"przedsięwzięto ekspedycję" (MamciaDwaChmiele,2012)
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki