Ale mnie nikt nie znany mi z widzenia nie witał jeszcze tekstem 'Cześć Bertrand' więc sobie sprawię naklejki:D Może pomoże?:O
Pozdrawiam,
Derty
PS: widzę, że króluje khaki, to ja poprawiam zamówienie:
to co wyżej w kolorze khaki:D
Ale mnie nikt nie znany mi z widzenia nie witał jeszcze tekstem 'Cześć Bertrand' więc sobie sprawię naklejki:D Może pomoże?:O
Pozdrawiam,
Derty
PS: widzę, że króluje khaki, to ja poprawiam zamówienie:
to co wyżej w kolorze khaki:D
Rano robimy nic. Lubimy to robić (Z Bertranda, 2011)
właśnie, wziąłby człowiek amunicję
eksportową śliwowicję
drzwi opatrzyłby w inskrypcję:
"przedsięwzięto ekspedycję" (MamciaDwaChmiele,2012)
Bertrandzie przecież Ciebie nie sposób przeoczyć . Nawet jakby sie chciało to sie nie da
pozdrawiam
bertrand236
khaki - dwie sztuki, rozmiar XXL
Pozdrawiam
DUCHPRZESZŁOŚCI
Ja poproszę dwie koszulki ciemnozielone lub czarne np. z biało-pomarańczowym napisem , w wersji męskiej XL i jeśli to możliwe w wersji damskiej (takiej jak proponuje Zajazd pod Caryńską lub W górach jest wszystko co kocham ) L - ale tu z rozmiarami może być różnie. Jeśli nie będzie wersji damskiej to wtedy M.
Tarnina
Czynięzapisy: na 3 szt.koszulek rozmiar XL kolory w kolejności; 1 czerwona , 1czarna(granatowa) i 1 khaki ... jeżeli zostanie wybrany jeden kolor (wiekszościowy) to poproszę 2 szt. XL
"dosyć często rozważam co jest warte me życie?...tam na dole zostało wszystko to co cię męczy ,patrząc z góry w około - świat wydaje się lepszy.."
Pozdrawiam Janusz
Czyżby temat umarł?
3 szt XXL + 2 szt XL kolor zielony lub czarny
pozdrawiam
bertrand236
Nie umarł , jedynie chwilowo omdlał . Koniec - początek roku -ja się inwentaryzuje , skończe to się za to zabiorę -może i więcej chętnych będzie bo dotychczas troche mało tych zamówień .
Dla mnie 2 szt - XL (zieleń/khaki) i 2 szt. - S (daskie - też zieleń/khaki) + 2 naklejki (na szybę) i 4 naklejki (na tab.rejetr.)
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki