Cytat Zamieszczone przez Henek Zobacz posta
« wstecz
Agencja Turystyczna Bieszczady Adventure

... myślę że to wielce zasłużona agencja ... w niszczeniu przyrody.
Pisałem już kiedyś na tym forum o organizowanych przez nią wyjazdach jepem do samych jeziorek Duszatyńskich.
Samochody i cały sprzęt Agencji jest oznakowany charakterystycznym logo i napisem krainawilka. Bardzo łatwo ich rozróżnić. Nigdy nie byłam świadkiem aby któryś z chłopaków złamał prawo. Oczywiście znam czarny PR dotyczący wilków i w niego nie wierzę. Od czasów wspólnej obsługi imprezy TP SA, a było to kilka lat temu mam dostęp do ofert chłopaków i nigdy nie spotkałam się z tym aby proponowali gościom coś niezgodnego z prawem. Powszechnie jest wiadomo, że nie raz skoczyłam do oczu szefowi agencji, kilka razy przestałam z nimi wspólpracy ale to była kwestia mojego wybuchowego charakteru i personalnych ambicji oraz tego, że poza agencją o wiele więcej zarabiam. Ci chłopcy zdobyli mój szacunek, są moimi kolegami i mówiąc wprost nie wierzę w to co o nich mówią. W środowisku także mam niepochlebną opnię. Mówią o mnie, że wykańczam każdego kto mi wejdzie w drogę. Z tego co wiem nikomu nie zrobiłam nic złego. Tylko osoby które musiały przestać z nami pracować, nie sprawdziły się, nie radzą sobie lub z nami wszystkimi konkurują rozpowszechniają złe wiadomości o nas wszystkich.
Oczywiście to nie adresowałam do Henka.