Cytat Zamieszczone przez vm2301 Zobacz posta
@Basia

zadzwonię w takiej systuacji, choć mam nadzieję, że nie będzie takjiej potrzeby.

@Lucyna

ad1.

Co innego zdjęcie reklamowe, zrobione, za zgodą PN, podczas lotu nad połoninami. Co innego przelot 20 motolotni

ad2.

Cieszą mnie takie słowa

ad3.

To był tylko przykład tego, że w imię przestrzegania konstutucyjnych praw do równego traktowania inni operatorzy zaczną węszyć interes w podobnych eskapadach. A raczej zaczną je organizować, bo jestem przekonany, że chcą to robić.
Nie zmienia to ciężaru zarzutu pod adresem tej firmy i jej oceny.

Ad4.

Lucyna, kurde, czego jeszcze oczekujesz? Zdjęcia odczytu GPS na tle skutera z logo firmy? Ja pierdzielę.

Cytat ze strony krainyryczącychskuterów:

Ich oświadczenie nie jest wystarczającym dowodem???????

No chyba, że teren ten jest własnościa prywatną.

Albo kłamią w reklamie.

Dobrze wiesz gdzie byli, piszesz o "naganności" takiego czynu zaraz dopisując "o ile takie zdarzenie faktycznie miało miejsce" - czyli wciąż ich bronisz.....w imię czego? Solidarności zawodowo-zarobkowej?

Sorry, ale nie brzmisz wiarygodnie, gdy piszesz o rezygnacji ze współpracy z kimś, kto zniszcyć chciał jakąś dolinę, a jednocześnie bronisz firmy, która robi podobne rzeczy w innym miejscu.

Pewnie raz piszesz prywatnie, a raz służbowo

Pozdrawiam
Wiesz co. Klawiatura wszystko zniesie. Oczywiście możesz mnie obrażać. Dziwne, że w tym wątku wyjątkowo aktywni są userzy z 321 gory.
Tak oczejuję jednego. Udowodnienia, ze takie zdarzenie miało miejsce. Na razie są to pomówienia. Reklama nie jest dowodem.
Nie zapominaj, ze znam prywatnie i służbowo zarówno szefa Agencji jak i Dyr BdPN. Z pierwszym wspólpracuję. Drugi był nauczycielem w LO, a potem spotkaliśmy się w czasach opozycji i tuż po. Kwestia zaufania. Jeżeli sugerujesz, że dyr Winnicki wydałby zgodę na organizację tego rodzaju imprezy to mylisz się.
Przestańcie p... jak poparzeni.