Cytat Zamieszczone przez lucyna Zobacz posta
Weszłam na pierwszy link podany przez free biesa i oglądnęłam część filmu klatka po klatce (mam iPlusa). Czy rozmawiamy o tym zdarzeniu? Jestem zaskoczona. Czy akcja tego filmiku rozgrywa się na połoninach? Wg mnie są to tereny prywatne położone pod Jasłem na terenie Przysłupia.
Nie mi oceniać chwyty marketingowe Kolegów. Wiesz co to jest lojalność i zaufanie? Właśnie tym kieruję się odpierając Wasze ataki.
Programu ze skuterami nie potrafię wyjaśnić. Fakt firma współpracuje z GOPR.
Wypada tylko zalecić czytanie (i oglądanie) ze zrozumieniem. W podanym linku Freebies odsyła nas na stronę ze skuterami na tle Puchatka i tym zdarzeniem przez cały wątek się przecież bulwersujemy. Czy masz Plusa czy minusa raczej pozostaje tu bez znaczenia.
Odnośnie lojalności i zaufania, to wybacz, ale w przedmiotowym kontekście, nie bardzo (albo aż za dobrze) rozumiem kierujące Tobą pobudki. Rozpoczynając wątek, w moim odczuciu, Freebies nie wzywał Cię wcale personalnie do zdecydowanej obrony przedstawionego procederu (vide oświadczenie Henka). Lucyno, jeśli nawet nie masz z tym nic wspólnego, to powinnaś przemyśleć, że trudno będzie przyjąć TO jako pewnik po przeczytaniu Twoich wypowiedzi w tym wątku. Nie staram się być tu złośliwy.
JarekBartek