Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 148

Wątek: Promocja Bieszczadów...

Mieszany widok

Bieszczadnik
    Na forum od
    12.2006
    Rodem z
    Rzeszów

Domyślnie Odp: Promocja Bieszczadów...

Cytat Zamieszczone przez Derty Zobacz posta
    Lucyno - właśnie dlatego nie zagłębiałbym się w ten temat. Jeśli jest nadużycie czy złamanie prawa - są do tego 'organy'. Co nam tu gwarzyć?:)
    Ja tam specjalnie takim czarnym PR - jeśli to miałoby być to - nie przejmuję się (choć niestety w PN-ach nie jedno widziano).
    Na filmach na stronie wskazanej nie bardzo rozpoznaję tereny BdPN. Jedynie na zdjęciach widać to wyraźnie. Ale konia z rzędem temu, kto dopatrzy się na nich znaków rzeczonej firmy. Jeśli są lepsze 'papiery' na tę firmę, to, jak już rzekłem - do 'organów' je. Nam już tu nic do tego... Freebies - jeśli pomawiasz bez dowodów, to to się wyda kiedyś. I dostaniesz bęcki:P

Naszą warszawską prezydentkę, zwaną w pewnych kręgach 'Bufetową', obserwuje na pewnej stronie nieznany wojownik o prawdę. Jednakże robi to z głową. Zbiera dowody przekrętów i niegospodarności i prezentuje je publicznie. Kopie dokumentów, odpowiedzi na zapytania itd, itp. Urzędnicy muszą zwijać się jak w ukropie, żeby to poczyścić:D Proponuję taką drogę działania...
    Pozdrawiam,
    Derty
    Ty chłopie dalej swoje..przeczytaj jeszcze raz o co biega w temacie .
    a jak coś u Ciebie nie tak z 'organami 'to współczuję.

ps.coś kiepski z Ciebie obserwator jak nie rozpoznajesz chatki na połoninie.Chyba że masz coś na sumieniu i odwracasz uwagę pozostałych.

To teraz może na temat coś powiedz.. co masz przeciwko nartą na połoninach ??? tylko nie mydlij znowu o prawie bo juz wiadomo że nie działa dla każdego tak samo.

Bieszczadnik
    Na forum od
    12.2006
    Rodem z
    Rzeszów

Cytat Zamieszczone przez freebies Zobacz posta
    Ty chłopie dalej swoje..przeczytaj jeszcze raz o co biega w temacie .
    a jak coś u Ciebie nie tak z 'organami 'to współczuję.

ps.coś kiepski z Ciebie obserwator jak nie rozpoznajesz chatki na połoninie.Chyba że masz coś na sumieniu i odwracasz uwagę pozostałych.

To teraz może na temat coś powiedz.. co masz przeciwko nartą na połoninach ??? tylko nie mydlij znowu o prawie bo juz wiadomo że nie działa dla każdego tak samo.

daj Pan spokoj.. skutery nie sa takie złe.Przynajmniej ubijaja szlaki i lepiej się wychodzi pod połoniny. Tylko zastanawia mnie faktycznie jedna rzecz. Jak ktoś kto chodzi po Bieszczadach nie rozpoznaje miejsca pod koniec filmu. ..

A!! i jeszcze jedno- u was także głos nie działa wtym video.. ciekawe dlaczego?????????? to tylko 80 decybeli i 25 litrów na godz. w porównaniu z nartami to prawie to samo.

A o ile przyjemniej by sie ogladało taki film z dzwiękiem na tle Chatki Puchatka. No i oczywiście goprowcy jezdzą skuterami skidoo 800

BRAWO !!!!!!!! BYSTRZAKI.......

Bieszczadnik
    Forumowicz Roku 2008
    Awatar Derty
    Na forum od
    09.2002
    Rodem z
    z lasu

Cytat Zamieszczone przez QSQS Zobacz posta
    Jak ktoś kto chodzi po Bieszczadach nie rozpoznaje miejsca pod koniec filmu. ..
    No i oczywiście goprowcy jezdzą skuterami skidoo 800

BRAWO !!!!!!!! BYSTRZAKI.......
    Już to napisałem i powtórzę, zresztą tak jak kilka innych osób tutaj - jeśli są dowody na łamanie prawa, jest droga do zwalczania tego typu rzeczy. Ja się nie znam na skuterach. Guzik mnie to w zasadzie obchodzi. Ja tylko stwierdzam prosty fakt, że na widocznych pod schroniskiem skuterach nie widać znaków firmy. Jeżeli te zdjęcia fachowcy potrafią skojarzyć z firmą, ale nie poprzez fakt ich zamieszczenia na stronie firmy, to wynik jest oczywisty. To jest dowód. Dla mnie sprawa jest wątpliwa. Ale ja nie jestem fachowcem. Dlatego wyżej napisałem, co napisałem. Personalne ataki Freebiesa odbieram jedynie jako wyraz kompletnego zacietrzewienia i braku zrozumienia toczącej się dyskusji. Niechaj sobie zostaną...ku przestrodze dla innych, jak nie wolno formułować zarzutów i prowadzić wojny. Chyba że to wojna ze mną i kilkoma osobami myślącymi podobnie jak ja. Chyba Freebies Tobie chodziło o sprawę łamania prawa przez tę firme? Czy też Cię gryzie, że ktoś ma inny pogląd w sprawie nart?:D Ujawnij swe intencje Mistrzu, bo jakoś to wszystko mgliście wygląda i chyba czas zacząć Cię lekceważyć.

QSQS - zapewniam Cię, że Twoje ironizowanie w sparwie naszej bystrości nie ma sensu. Jak i sugerowanie przez Freebiesa że ja mógłbym w tej sprawie mieć coś na sumieniu. To ostatnie jest brudną, żeby nie powiedzieć, gebbelsowską formą ataku, którą mam w nosie. Jedynie mogę ostrzec, że jeśli to samo ktokolwiek zastosuje wobec innych to skorzystam z uprawnień moderatora:D Jest regulamin tego Forum.

Pozdrawiam,
    Derty
    Rano robimy nic. Lubimy to robić (Z Bertranda, 2011)

właśnie, wziąłby człowiek amunicję
    eksportową śliwowicję
    drzwi opatrzyłby w inskrypcję:
    "przedsięwzięto ekspedycję" (MamciaDwaChmiele,2012)

Bieszczadnik
    Na forum od
    12.2006
    Rodem z
    Rzeszów

Cytat Zamieszczone przez Derty Zobacz posta
    Już to napisałem i powtórzę, zresztą tak jak kilka innych osób tutaj - jeśli są dowody na łamanie prawa, jest droga do zwalczania tego typu rzeczy. Ja się nie znam na skuterach. Guzik mnie to w zasadzie obchodzi. Ja tylko stwierdzam prosty fakt, że na widocznych pod schroniskiem skuterach nie widać znaków firmy. Jeżeli te zdjęcia fachowcy potrafią skojarzyć z firmą, ale nie poprzez fakt ich zamieszczenia na stronie firmy, to wynik jest oczywisty. To jest dowód. Dla mnie sprawa jest wątpliwa. Ale ja nie jestem fachowcem. Dlatego wyżej napisałem, co napisałem. Personalne ataki Freebiesa odbieram jedynie jako wyraz kompletnego zacietrzewienia i braku zrozumienia toczącej się dyskusji. Niechaj sobie zostaną...ku przestrodze dla innych, jak nie wolno formułować zarzutów i prowadzić wojny. Chyba że to wojna ze mną i kilkoma osobami myślącymi podobnie jak ja. Chyba Freebies Tobie chodziło o sprawę łamania prawa przez tę firme? Czy też Cię gryzie, że ktoś ma inny pogląd w sprawie nart?:D Ujawnij swe intencje Mistrzu, bo jakoś to wszystko mgliście wygląda i chyba czas zacząć Cię lekceważyć.

QSQS - zapewniam Cię, że Twoje ironizowanie w sparwie naszej bystrości nie ma sensu. Jak i sugerowanie przez Freebiesa że ja mógłbym w tej sprawie mieć coś na sumieniu. To ostatnie jest brudną, żeby nie powiedzieć, gebbelsowską formą ataku, którą mam w nosie. Jedynie mogę ostrzec, że jeśli to samo ktokolwiek zastosuje wobec innych to skorzystam z uprawnień moderatora:D Jest regulamin tego Forum.

Pozdrawiam,
    Derty
    I znowu sytuacja się powtarza . Któryś raz z kolei sugerujesz aby mnie ignorowano ponieważ mam odmienne zdanie od większości . W identyczny zresztą sposób przedstawiasz rozwiązanie problemu .. Zmień płytę bo zrobiłeś się nudny !!!

Jak bym chciał kogoś zakablować do sądu to raczej jest to ostatnia rzecz jaka bym w życiu zrobił, ale dla Ciebie to widać chleb powszedni.

W wątku zwróciłem tylko uwagę na fakt , że zamiast ścigać sportowców w tym przypadku narciarzy , którzy przyrodzie w ogóle nie szkodzą Odpowiednie służby powinny posprzątać na własnym podwórku ponieważ niemożliwe jest aby organizowane imprezy przez chyba największą Bieszczadzką firmę odbywały się na terenie BPN bez ich zgody.. To po prostu jest oczywiste. I Z TĄD MOJA ZŁOŚĆ NA SYSTEM CAŁY !!!!!!!
    A Ty chłopie ciągle z tym sądem wyskakujesz .. zresztą w każdym innym temacie masz podobne zdanie.. Komuch jesteś jakiś ..czy co??????????

Ostatnio najwięcej do powiedzenia w sprawach zakazów i nakazów na terenie BPN maja osoby współpracujące z właśnie ze wspomnianą firmą … A to już jest wku…ające.!!

Stwierdziłeś że nic cię to nie obchodzi i się nie znasz na skuterach , sporcie itd.. więc k..wa ! poco się odzywasz po raz kolejny jak to nie temat dla Ciebie….A jak się poznasz to może zrozumiesz o co biega bo ja dla odmiany się znam i dlatego tu jestem.

Ps. Teraz możesz już się nie odzywać.

Hej!!!!!!!!!

Bieszczadnik
    Na forum od
    03.2007
    Rodem z
    Rzeszów

Hihihi ja pierdziu! Ale jazda. Nieźle po sobie jezdzicie.
    Czy dwa telefony by nie wystarczyly do rozwiazania tej kwestji? Jeden do dyrekcji BdPN, a drugi do organizacji, ktora sie chwali, że inauguracja sezonu na skutery zaczyna sie od wjazdu na Wetlińska.
    Ja prubowalem napisac e-mail do krainywilka i nawet go napisalem, lecz nikt nie zdażyl przez 24 godz. go jeszcze odczytac i odpowiedziec na pytanie jakie tam zadalem a mianowicie czy organizuja wjazdy na skuterach na Wetlińska? Może moj e-mail juz dawno wyladowal w koszu!?

Bieszczadnik
    Na forum od
    12.2006
    Rodem z
    Rzeszów

Cytat Zamieszczone przez Kelly Zobacz posta
    Hihihi ja pierdziu! Ale jazda. Nieźle po sobie jezdzicie.
    Czy dwa telefony by nie wystarczyly do rozwiazania tej kwestji? Jeden do dyrekcji BdPN, a drugi do organizacji, ktora sie chwali, że inauguracja sezonu na skutery zaczyna sie od wjazdu na Wetlińska.
    Ja prubowalem napisac e-mail do krainywilka i nawet go napisalem, lecz nikt nie zdażyl przez 24 godz. go jeszcze odczytac i odpowiedziec na pytanie jakie tam zadalem a mianowicie czy organizuja wjazdy na skuterach na Wetlińska? Może moj e-mail juz dawno wyladowal w koszu!?
    wydaje mi się że nie do końca o to chodzi -czy nadal organizują. Napewno ktoś juz ich poinformował o sytuacj i lada chwila nawet filmu nie będzie.

tylko że to nie zmieni faktu że kiedys organizowali .. tylko pytanie kto się zgodził i za ile.

może legalny slizg na natrach z połoniny nie jest taki drogi..tylko trzeba do wilków nalezeć..

Bieszczadnik
    Forumowicz Roku 2008
    Awatar Derty
    Na forum od
    09.2002
    Rodem z
    z lasu

1. I Któryś raz z kolei sugerujesz

2. Jak bym chciał kogoś zakablować do sądu to raczej jest to ostatnia rzecz jaka bym w życiu zrobił, ale dla Ciebie to widać chleb powszedni.

3. W wątku zwróciłem tylko uwagę na fakt , że zamiast ścigać sportowców w tym przypadku narciarzy , którzy przyrodzie w ogóle nie szkodzą Odpowiednie służby powinny posprzątać na własnym podwórku ponieważ niemożliwe jest aby organizowane imprezy przez chyba największą Bieszczadzką firmę odbywały się na terenie BPN bez ich zgody.. To po prostu jest oczywiste. I Z TĄD MOJA ZŁOŚĆ NA SYSTEM CAŁY !!!!!!!

4. A Ty chłopie ciągle z tym sądem wyskakujesz .. zresztą w każdym innym temacie masz podobne zdanie.. Komuch jesteś jakiś ..czy co??????????

5.Ostatnio najwięcej do powiedzenia w sprawach zakazów i nakazów na terenie BPN maja osoby współpracujące z właśnie ze wspomnianą firmą … A to już jest denerwujące!!

6. Stwierdziłeś że nic cię to nie obchodzi i się nie znasz na skuterach , sporcie itd.. więc do licha ! poco się odzywasz po raz kolejny jak to nie temat dla Ciebie….A jak się poznasz to może zrozumiesz o co biega bo ja dla odmiany się znam i dlatego tu jestem.

1. Który to raz sugeruję? I co?
    Jeśli mi ubliżasz, to przenosisz dyskusję z głównego tematu na sprawę, która tu ma najmniejsze znaczenie - Twojego stosunku do mojej skromnej osoby. Ja powinienem Cię po prostu zacząć ignorować. Inni niechaj czynią, co chcą. Czy mam jaśniej mówić?
    Wyżyłeś się i OK. Ja to rozumiem. Frustracja to straszny stan i nie ma o czym mówić.
    Czerwone dałem ja - za bluzgi. Tak postanowiłem. Bo tak nakazuje regulamin. Za osobiste wycieczki już nie, bo w sumie one pokazują pewien szerszy problem...choć jego dyskutowanie tu jest OT więc zamykam dziób.

2. Tak, jestem TW, donoszę każdemu wszystko i o wszystkich, dzięki czemu dochrapałem się dwóch doktoratów, 3 maluchów i profesury w Inst. Łomonosowa:D

3. Podzielam Twoje odczucia... Jednak spokojnie nadal Ci tłumaczę, że wrzeszcząc nic nie załatwisz. Nie przypadkowo dołączyłem w poprzednim poście kawałek o Bufetowa Watch.

4. Stosowanie prawa nie jest przejawem komunizmu tylko pewnej cywilizacyjnej normalności. To właśnie dzicz zza Buga oduczała nas jak mogła szacunku dla prawa i sądów(nie wiem tylko czy celowo). Piękne, nie? Makiawel się śmieje zza grobu.

5. Ja mam w tych sprawach niewiele do powiedzenia. Raczej jestem w stanie ocenić ogólny sens pewnych postanowień władz PN oraz przedstawiam swój pkt widzenia.
    Sugerujesz, że podpuszcza/współpracuje ze mną firma B.A. Otóż nie. Ja tylko piszę o tym, że oni tak ładnie to wszystko w reklamie urządzili, aż powstaje wrażenie, że mogą nawet na Wetlińską zawieźć. Niedługo z zupełnie innego powodu tę reklamę zdejmą - zapewne słyszałeś o nowym prawie UE, które wprost zakazuje takich praktyk, jak oferowanie niemożliwego? Jeśli jednak ich skutery nadal będą szaleć po połoninach, to Ty, jako człek wnerwiony, masz pewne narzędzia do walki z tym zjawiskiem. Inni też. Ostatni raz: Bufetowa Watch - poszukaj w googlach. Zapewniam Cię, że to niezwykle skuteczne działanie.

6. Ja się nieco więcej znam na prawie, Ty na skuterach. Zamiast się naparzać, możemy połączyć wysiłki. Nie uważasz?

Reasumując - po co wszczynać raban, jeśli nie chce się zastanowić nad pomysłami innych? Już wziąłem na siebie ciężką rolę odgromnika ale chyba nie o to chodzi, żebyśmy tu sobie dziewczynkami walili? Zwróciłeś uwagę na problem - on jest. Ja zwyczajnie nie mam czasu, aby i tym się jeszcze zajmować. Spróbuj Ty i nie wal na oślep...
    Pozdrawiam,
    Derty
    Ostatnio edytowane przez Derty ; 21-12-2007 o 02:51
    Rano robimy nic. Lubimy to robić (Z Bertranda, 2011)

właśnie, wziąłby człowiek amunicję
    eksportową śliwowicję
    drzwi opatrzyłby w inskrypcję:
    "przedsięwzięto ekspedycję" (MamciaDwaChmiele,2012)

lucyna
    Guest

I znowu sytuacja się powtarza . Któryś raz z kolei sugerujesz aby mnie ignorowano ponieważ mam odmienne zdanie od większości . W identyczny zresztą sposób przedstawiasz rozwiązanie problemu .. Zmień płytę bo zrobiłeś się nudny !!!

Jak bym chciał kogoś zakablować do sądu to raczej jest to ostatnia rzecz jaka bym w życiu zrobił, ale dla Ciebie to widać chleb powszedni.

W wątku zwróciłem tylko uwagę na fakt , że zamiast ścigać sportowców w tym przypadku narciarzy , którzy przyrodzie w ogóle nie szkodzą Odpowiednie służby powinny posprzątać na własnym podwórku ponieważ niemożliwe jest aby organizowane imprezy przez chyba największą Bieszczadzką firmę odbywały się na terenie BPN bez ich zgody.. To po prostu jest oczywiste. I Z TĄD MOJA ZŁOŚĆ NA SYSTEM CAŁY !!!!!!!
    A Ty chłopie ciągle z tym sądem wyskakujesz .. zresztą w każdym innym temacie masz podobne zdanie.. Komuch jesteś jakiś ..czy co??????????

Ostatnio najwięcej do powiedzenia w sprawach zakazów i nakazów na terenie BPN maja osoby współpracujące z właśnie ze wspomnianą firmą … A to już jest wku…ające.!!

Stwierdziłeś że nic cię to nie obchodzi i się nie znasz na skuterach , sporcie itd.. więc k..wa ! poco się odzywasz po raz kolejny jak to nie temat dla Ciebie….A jak się poznasz to może zrozumiesz o co biega bo ja dla odmiany się znam i dlatego tu jestem.

Hej!!!!!!!!!
    Ad.1 Masz odrębne poglądy. Gdybys je głosił podając swoje imię i nazwisko szanowałabym je.
    Ad.2 No nie. To stwierdzenie bardzo mi się podoba. Można napisać na forum, można nagłaśniać sprawę, można szerzyć oszczerstwa na temat parkowców ale nie mozna udac się z nią do prokuratury. (Mówię to do Modów. To nie jest atak personalny na osobę ale ocena postępowania). Moim zdaniem wystąpienie z otwartą przyłpicą wymaga odwagi cywilnej. Jako jedyny posiadasz dowody więc je wykorzystaj.
    Ad.3 Wiesz co miałam dla Was sympatię. Szczególnie jak widziałam, gdy parkowcy, policja, straż ganiali paralotniarzy po całym terenie BdPN. Wg mnie byliście grupą zapaleńców mających pasję. Teraz straciliscie w moich oczach i to bardzo dużo. Nie cierpię tchórzostwa.
    Ad.4 Tak Bieszczady i my wszyscy składamy hołdy Danielowi. W ogóle to nasz pan i władca. Wiesz co? Niedobrze mi się robi. Za mniejsze "przewnienia" niż jazda skuterami po połoninach robiłam mu gigaawantury. Żyję, nic złego mi się nie stało, dobrze prosperuję, konkuruję z nim jak trzeba to i wspólpracuję.
    Człowieku jak wiem, że byłeś u niego w biurze i to nie raz. Obraz pracy w agencji robi wrażenie nawet na gościach bywałych w biznesowym świadku ale nie przesadzajmy. To nie demon tylko młody chłopak.
    Ostatnio edytowane przez lucyna ; 21-12-2007 o 09:50

Bieszczadnik
    Na forum od
    12.2006
    Rodem z
    Rzeszów

Cytat Zamieszczone przez lucyna Zobacz posta
    Ad.1 Masz odrębne poglądy. Gdybys je głosił podając swoje imię i nazwisko szanowałabym je.
    Ad.2 No nie. To stwierdzenie bardzo mi się podoba. Można napisać na forum, można nagłaśniać sprawę, można szerzyć oszczerstwa na temat parkowców ale nie mozna udac się z nią do prokuratury. (Mówię to do Modów. To nie jest atak personalny na osobę ale ocena postępowania). Moim zdaniem wystąpienie z otwartą przyłpicą wymaga odwagi cywilnej. Jako jedyny posiadasz dowody więc je wykorzystaj.
    Ad.3 Wiesz co miałam dla Was sympatię. Szczególnie jak widziałam, gdy parkowcy, policja, straż ganiali paralotniarzy po całym terenie BdPN. Wg mnie byliście grupą zapaleńców mających pasję. Teraz straciliscie w moich oczach i to bardzo dużo. Nie cierpię tchórzostwa.
    Ad.4 Tak Bieszczady i my wszyscy składamy hołdy Danielowi. W ogóle to nasz pan i władca. Wiesz co? Niedobrze mi się robi. Za mniejsze "przewnienia" niż jazda skuterami po połoninach robiłam mu gigaawantury. Żyję, nic złego mi się nie stało, dobrze prosperuję, konkuruję z nim jak trzeba to i wspólpracuję.
    Człowieku jak wiem, że byłeś u niego w biurze i to nie raz. Obraz pracy w agencji robi wrażenie nawet na gościach bywałych w biznesowym świadku ale nie przesadzajmy. To nie demon tylko młody chłopak.
    No widzę Lucyno że już wszystko o mnie wiesz..... a możesz mi powiedzieć o jakie obrazy Ci chodzi bo chętnie sobie przypomne co tam zmalowałem...

ps. odpowiedz mi dwa pytania:

1.Chronisz przyrodę
    2.Współpracujesz z firmami ,które niszczą przyrodę

odp. Jeśli w obu przypadkach jest wynik pozytywny to ten wątek jest między innymi Tobie.

i nic nie sugeruje poprostu czytałem ze zrozumieniem Twoję posty. Tak jak sobie tego zyczyłaś

a jeszcze jedno.. dowody przestępstwa gdzieś zgubiłem i juz raczej mało pamiętam a wogóle to chyba były sanki a nie skutery .. coś w głowie burczało i wydawało mi się że to skidoo 800 bo zawsze chciałem takiego mieć i sni mi sie co dzień.. ajaj !!!jak ten browar smakował wtedy pod połoninąną

Derty !! policjancie Ty jeden ......ale Cie lubię!!!! stary druchu
    48h dostałem i w końcu się wyspałem.

.................................................. .

obrażam tylko tych , którzy na to zasłużyli! mocno w to wierze

Taki poprostu jestem.
    Jeśli zasłużyłem to mnie wywalcie z tego forum, ale w tym momecie.

proszę!! i dziekuję

freebies. prawdziwy znawca Bieszczadów

lucyna
    Guest

ps. odpowiedz mi dwa pytania:

1.Chronisz przyrodę
    2.Współpracujesz z firmami ,które niszczą przyrodę

odp. Jeśli w obu przypadkach jest wynik pozytywny to ten wątek jest między innymi Tobie.
    1. Tak, staram się chronić przyrodę.
    2. Tak, współpracuję z firmami niszczącymi przyrodę. Ne ma czegoś takiego jak działalność turystyczna nie mająca negatywnego wpływu na naturę. Wejście 40 osob na szlak ma ujemny wpływ na otocznie.

Odpowiem Ci tak. Ja też niszczę przyrodę.

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)