Pokaż wyniki od 1 do 10 z 148

Wątek: Promocja Bieszczadów...

Mieszany widok

Domyślnie Odp: Promocja Bieszczadów...

Stary zrozum ja nie jestem partnerem w biznesie, współpracownikiemitp, poruszyło mnie zdjęcie konia. Zapytam znajomych ze schroniska dla koni czy zachowanie którego byłeś świadkiem (kopanie konia) jest znęcaniem się. Tyle mogę zrobić ,to że jakaś kobietka trzyma bat nie świadczy o tym ,że został on użyty. Gdybym był na Twoim miejscu z miejsca powiadomiłbym prokuraturę. Jeżeli rzeczywiście bylo tak jak mówisz. Dziwię się ,że rzucasz gromy tutaj na forum- ty nie dziw się ,że ktoś podejrzewa cię o nieczyste intencje związane z walką o klienta. Czyli mówiąc wprost na miejsce starej "krainyryczących" wejdzie nowa i wtedy wątpliwości ucichną. Jakoś niektórzy uczestnicy tej dyskusji -przypadkiem- mają materiały kompromitujące FIRMĘ niby ktoś idąc na spacer z córkami zabiera ze sobą aparat itp itd. , ktoś inny będąc na wycieczce widzi jakiś samochód na leskich numerach itd .Nie chcę powiedzieć ,że tak nie było, ale celowo posługuję się Waszymi metodami by uzmysłowić wam ,że nie tędy droga .Miałeś aparat trzeba było zrobić zdjęcia tych esówfloresów , chcesz być kpt. Żbikiem trzeba było podejśc wroga i zrobić zdjęcie swoim DDR-owskim aparatem (jaja sobie robię) a tak to wybacz nie jestes poważny.
    Jestem zdania (co podkreślałem wielokrotnie) ,że w Bieszczadach jest miejsce na wszystko -prawie- w ramach i granicach prawa także na sporty extremalne wliczając w to zarówno skutery ,quady, narty, paralotniarstwo itp

lucyna
    Guest

Cytat Zamieszczone przez Krzysztof Franczak Zobacz posta
    Stary zrozum ja nie jestem partnerem w biznesie, współpracownikiemitp, poruszyło mnie zdjęcie konia. Zapytam znajomych ze schroniska dla koni czy zachowanie którego byłeś świadkiem (kopanie konia) jest znęcaniem się. Tyle mogę zrobić ,to że jakaś kobietka trzyma bat nie świadczy o tym ,że został on użyty. Gdybym był na Twoim miejscu z miejsca powiadomiłbym prokuraturę.
    Znam te konie i znam ich właściciela. Na imprezach to on prowadzi ten zaprzęg. Chodzi o Bajkę, która jest młodą klaczą uczącą się dopiero swego rzemiosła. Na dodatek ma nieciekawy charakter. W czasie wspólnej obsługi imprez siedzę zawsze na tym wozie i uczę się powożenia. Wiem, że bat używany jest sporadycznie. Tak naprawdę nie służy do bicia konia ale do jego straszenia. Do zmuszenia do posłuszeństwa. Nie zauważulam aby kiedykolwiek Gniada idąca wraz z Bajką w zaprzęgu "dostala w skórę". Wybacz, nie wierzę w Twoje rewelacje.
    Jeszcze jedno. Tu, na tym forum przedstawiając tak poważne zarzuty należy mieć dowody na ich poparcie. To nie 321 gdzie każda potwarz zostanie zaakceptowana.

Bieszczadnik
    Na forum od
    01.2006

Jeszcze jedno. Tu, na tym forum przedstawiając tak poważne zarzuty należy mieć dowody na ich poparcie. To nie 321 gdzie każda potwarz zostanie zaakceptowana
    .

Kurna Lucyna, czy Ty masz jakies problemy z czytaniem????

Ile razy trza Ci pisać, co miałem na myśli - NAPISAŁEM TO WYRAŹNIE, WPROST.

Jaką potwarz rzuciłem??????

Pisząć, że nie wierzę, by koniowi sie coś złego stało? Czy to, że moje córki sie przeraziły???

ja pierdzielę....

Aha, powiedz mi czy dwa lata mojego zarejestrowania na tym forum wystarcza, by się poczuć jego członkiem, a nie jakims desantem z 321?

czy MOŻE TWOJA AKCEPTACJA JEST KONIECZNA???

Przyznam, że nie czytałem regulaminu

Pozdrawiam mimo wszystko

NIE JESTEM WIELBŁĄDEM
    NIE JESTEM WIELBŁĄDEM
    NIE JESTEM WIELBŁĄDEM
    NIE JESTEM WIELBŁĄDEM
    NIE JESTEM WIELBŁĄDEM
    NIE JESTEM WIELBŁĄDEM
    NIE JESTEM WIELBŁĄDEM
    NIE JESTEM WIELBŁĄDEM

lucyna
    Guest

Cytat Zamieszczone przez vm2301 Zobacz posta
    .

Kurna Lucyna, czy Ty masz jakies problemy z czytaniem????

Ile razy trza Ci pisać, co miałem na myśli - NAPISAŁEM TO WYRAŹNIE, WPROST.

Jaką potwarz rzuciłem??????

czy MOŻE TWOJA AKCEPTACJA JEST KONIECZNA???
    Ad.1 Nie, potrafię czytać od mniej więcej 2 roku życia. Potrafię także przyznac się do błędu jeżeli go popełnię.
    Ad.2. Po co użyłeś tego argumentu. Nie ważne z przymróżeniem oka czy bez. Zabrzmiało to jak zabrzmiało. Dla mnie był to bezpardonowy atak na osoby które znam, z kórymi współpracuję. Nie ma dla mnie nic gorszego niż znęcanie się nad słabszymi, w tym nad zwierzętami. W tym wypadku jak sam później przyznałeś nie miało miejsca nic gorszącego. W sposób być może dość brutalny usiłowano ratować klacz. Gdyby dłużej poleżała na lodzie mogłaby dostać zapalenia płuc lub nawet na miejscu zdechnąć.
    Ad.3 Nie.

Malkontent Roku 2009 Awatar Krysia
    Na forum od
    09.2006

Cytat Zamieszczone przez Krzysztof Franczak Zobacz posta
    Stary zrozum ja nie jestem partnerem w biznesie, współpracownikiemitp, poruszyło mnie zdjęcie konia. Zapytam znajomych ze schroniska dla koni czy zachowanie którego byłeś świadkiem (kopanie konia) jest znęcaniem się. Tyle mogę zrobić ,to że jakaś kobietka trzyma bat nie świadczy o tym ,że został on użyty. Gdybym był na Twoim miejscu z miejsca powiadomiłbym prokuraturę. Jeżeli rzeczywiście bylo tak jak mówisz.
    bylo tak, ale to NIE jest znęcanie się nad zwierzętami!!!
    od 13 roku życia jeżdżę konno i powtarzam: nie ma innej możliwości podniesienia konia, podniesienia PRZERAŻONEGO konia jak tylko zadziałać innym bodźcem, którego się bardziej przestraszy. Bat nie zadziałał. Jakież tu znęcanie???mówienie na uszko wstań koniku wstań nie zadziała;-)
    Co innego to zachowanie tych uczestników, że najwyraźniej bawi ich to-a mogło się skończyć bardzo tragicznie, bo kobyła mogła złamać nogę podczas tej wywrotki, a wtedy wiadomo...
    Zobaczcie na wygląd tego stojącego- CZYSTY i w bardzo dobrej kondycji, czego nie będzie u zwierząt maltretowanych.
    "...Lecz ja wrócę tu, będę w twoim śnie.
    Nikt nie zabroni nam śnić..."
    Bogdan Loebl

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)