1. Jaki atak?
Stwierdzenie faktu + komentarz z przymróżeniem oka = brutalny atak desantu z 321 na "praworządnych forumowiczów"
2. Wyjaśniłem nie raz, że nic złego nie miałem na myśli, jeno dzieci mi się przeraziły widokiem = wyglądało to nieładnie, wiele osób mogło odebrać to nieco drastycznie.
To oznacza, że trza takie osoby zmieszać z błotem.
3. Wszyscy są przeciwni obecności skuterów na połoninach, tylko, że gdy pojawiaja się takie informacje, to araz larum się podnosi, że nie ma dowodów, że to potwarz dla GOPRowców, Lutka itd...mimo, że nikt personalnie nikogo nie oskarża.
4. Mam wrażenie, że każda rozmowa, w której Ci wszyscy nie przytakują lub w której w "niekorzystnym świetle" przedstawiani sa Twoi znajomi/współpracownicy jest bez pseudodyskusją.
Bądź sprawiedliwa, nie interpretuj cudzych wypowiedzi negatywnie z zasady.
I częściej pisz prywatnie. Bo gdy kilka razy wyjaśniasz stosunki siostrzanych klacz i ich właściciela, po tym jak wyraźnie padają słowa wskazujące na "nieprawdopodobieństwo" niewłaściwego traktowania zwierząt, to sorry, ale brzmisz jakbyś występowała "służbowo" broniąc wizerunku współpracownika w ramach swoich PRowych obowiązków.
I nie tarktuj tego jako personalny atak, po prostu biorę na poważnie TWOJE słowa.
Pozdrawiam
PS Dziękuję pięknie za to, że mogę poczuć się członkiem społeczności Bieszczadzkiego Forum Dyskusyjnego :)

Odpowiedz z cytatem