" - wypowiedzi nie na temat 2 punkty karne "
info: nie ma potwierdzenia niniejszych punktów karnych. do wyjaśnienia
Prawdziwa przyjaźń przychodzi wówczas, gdy cisza między dwojgiem ludzi nie jest męcząca....
Lucyna chce odpocząć od Forum:D:D:D Więc dopisała sobie karę:P
Ehh... regulamin nie zmienił się zanadto Moi Drodzy. Ani netykieta. To myśmy przestali o nich pamiętać. Tylko tyle i aż tyle.
Pozdrawiam,
Derty
Rano robimy nic. Lubimy to robić (Z Bertranda, 2011)
właśnie, wziąłby człowiek amunicję
eksportową śliwowicję
drzwi opatrzyłby w inskrypcję:
"przedsięwzięto ekspedycję" (MamciaDwaChmiele,2012)
Lucyna! O co Ci chodzi naprawdę? Chcesz się przekonać jak to jest, czy też chcesz Piotrka sprowokować wyprowadzając go z równowagi?
Wyłącz kompa i zapomnij o forum na 10 dni, a będziesz wiedziała :]
Daj ludziom żyć.
Pozdrawiam
Darek Magusiak
"bzdura! widział ktoś sapera na linuksie?! albo pasjans? brak tych podstawowych aplikacji biurowych dyskwalifikuje ten system w urzedach."
Nie Adminie reaguję po kobiecemu, czyli alogicznie. Poprostu jestem wściekła na Ciebie za zbanowanie Mojego Ulubionego Pana Michała.
No przepraszam :) Ale nie martw się za 30 dni Michał wróci.
Pozdrawiam
Darek Magusiak
"bzdura! widział ktoś sapera na linuksie?! albo pasjans? brak tych podstawowych aplikacji biurowych dyskwalifikuje ten system w urzedach."
Nie kpij. Zbanowałeś go za mniejsze przewinienie. To była tylko prowokacja.
Która widać odniosła skutek.
Jeśli się prowokuje należy spodziewać się też negatywnych scenariuszy.
Wielokrotnie dotychczas prosiłem Michała o stosowne słownictwo. Czyniłem to prywatnie i publicznie.
Jesteśmy dorosłymi ludźmi. Trzeba ponosić konsekwencje swoich słów i czynów.
Jeśli mnie mentorzy obiektów turystycznych mogą straszyć sądem za Wasze słowa czasem im nieprzychylne
to ja mogę wymagać od Was przyzwoitości w postaci pewnego poziomu wypowiedzi.
Ostatnio edytowane przez admin ; 20-12-2007 o 20:00
Pozdrawiam
Darek Magusiak
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)