W Krywe najlepiej zatrzymać się u Tosi Majsterek. Bywa, że kąt w domu się znajdzie, poza tym jest też bacówka, a nawet dwie druga lekko wiatrem podszyta co ma swój urok zapewne. Miejsce na ognisko jest, a niebo... niebo pełne gwiazd jak nigdzie indziej.
Jak byliśmy tam w wakacje, Tosia miała również rozłożony żółty namiot, "dla biednego turysty". Dziewczyny w tipi nie było.
W Hulskiem zdaje się następują jakieś zmiany lokalowe, mieszka tam Henri Schumacher z rodziną i pewnie będzie rozbudowywał domostwo ( jak przystało na cieślę).
pozdrawiam :)
Edit:
Jeszcze jedno. Mapy podają, że jest tam most na Sanie. Otóż mostu od dawna nie ma. Piszę, bo jak byłam tak w zeszłym roku, dwoje turystów (wymęczonych przejściem przez Tworylne) "zderzyło" się z nurtem rzeki. Po nocy wracali stokówką do Rajskiego bo tam zaparkowali samochód. Tu pozdrawiam, jeśli czytają
Ostatnio edytowane przez Cami ; 20-03-2011 o 21:19 Powód: dopisek
próbuję zwolnić a nogi i tak niosą hen...
Witajcie! Jako żem nowa na forum, nie będę zakładać nowego tematu.
Czy może ktoś poratować informacją o noclegu w okolicy? Jakaś szansa na to by się zatrzymać w Krywe u ś.p. Tosi?
Wybitnie mnie to miejsce urzekło w ubiegłym roku..
W Krywem u śp. Tosi nie ma już możliwości noclegu. Jej mąż zrezygnował z dalszego prowadzenia agroturystyki - tyle dowiedziałam się od miejscowych.
Bardzo dziękuję za odpowiedź, choć szkoda strasznie tego miejsca..
A może ma ktoś jakiś pomysł na nocleg w okolicy? W Zatwarnicy chyba tylko OWS, ale tam ceny troszkę przydużawe..
nie wiem ile Was będzie ale może:
„W Dolinie Sanu” Bogusław Kowalczyk Zatwarnica 24 38-713 Lutowiska tel. 693 608 659 tel. 662 108 977.
http://www.bieszczady.pl/domki_wypoc...er%5D=regionID
wiecej tu:
http://meteor-turystyka.pl/noclegi,zatwarnica,0.html
jeśli nie w Zatwarnicy...to blisko jest Sękowiec też masz w linku wyżej...
gazia, byłam w tym roku pierwszy raz w Bieszczadach i Krywe urzekło mnie od pierwszej chwili. Byłam na grobie ś..p. Tosi. Moim marzeniem jest wrócić tam w przyszłym roku.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki