Uprzejmie proszę o omijanie ściśle politycznych wstawek.
Uprzejmie proszę o omijanie ściśle politycznych wstawek.
Czterech panów B.
Dobra uwaga. Tutaj nie miejsce na propagowanie swoich racji, zwłaszcza politycznych, a raczej mamy szukać dróg pojednania, wzajemnej akceptacji i pozytywnego patrzenia w przyszłość.
Wszystko bardzo pięknie, pozytywne patrzenie, pojednanie, wzajemna akceptacja. W indywidualnych przypadkach często tak się dzieje. Niestety, wszystkie te dobre przykłady może zniweczyć i pochłonąć lawina podcięta przez ludzi bez wyobrazni .
W tym temacie bardzo cenne są uwagi tych, którzy często przekraczają granicę. Bywało, że czasem nie po drodze było mi z Maguryczem, to nie tylko w tej dziedzinie uznaję go za fachowca i polegam na jego zdaniu. Smutne by było gdyby granica wróciła.
Jeżeli będziemy patrzeć na kontakty międzyludzkie przez pryzmat polityki to będzie źle. Bardzo źle.
Czterech panów B.
Cóż, nie mam kranu, a tym samym ani ciepłej ani zimnej wody z niego :D. Osobiście dyskusję na temat kretyństwa uważam za zbędną. Rozliczmy się najpierw z wymordowania ponad 200 tysięcy Żydów w czasie II wojny światowej. Bedzie nam wszystkim lżej...
Panowie !
temat Holokaustu nie wpisuje się w tytuł wątku
Prośba do Modów o modyfikację.
Posprzątane.
Od razu uprzedzam nerwowe reakcje: nic nie zostało skasowane. Ostatnie posty w wątku o pomniku Świerczewskiego, wcześniejsze wydzielone do nowego wątku (jak macie lepszy pomysł na tytuł wątku to można coś zaproponować, ale w tamtym wątku).
Czterech panów B.
A według mnie nie jest posprzątane!
Czemu post #1067 jest zarówno w tym wątku jak i w Oftopik -> Polacy a Holocaust ? Czyżby dlatego, że w pierwszym zdaniu nawiązuje do wody i kranu a w ostatnim do mordowania Żydów przez Polaków?
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki