nie z nim a z tymi co uważają, że to taki mądry wiersz
"...Lecz ja wrócę tu, będę w twoim śnie.
Nikt nie zabroni nam śnić..."
Bogdan Loebl
Taaa przemilczana historia się ZAWSZE powtarza ale to taki mały szczególik, a mordercy i bandyci jakiej by nie byli narodowości nawet i polskiej na żaden pomnik nie zasługują, dlatego ja sie dziwię, że wcześniej nikt tego pomnika nie zniszczył i sobie tak spokojnie stoi
Bogdan Loebl
Nie ma się co dziwić Krysiu tylko bierz młotek w plecak i przyjeżdżaj... Będzie po sprawie.
Marcin
po co?
został postawiony NIEZGODNIE z polskim prawem i zostanie rozebrany tym razem już zgodnie z prawem
Bogdan Loebl
Pozdrav
Pozdrav
poza tym fajno mieć sąsiada:
„Dwór menniczy Ukrainy nie przestaje pracować na trzy zmiany i drukuje pieniędzy. Jesteśmy na granicy galopowej inflacji. Wszyscy pamiętają inflację lat 1992-1993. W tym roku będzie jeszcze gorzej”, - powiedział 15 stycznia pod czas okrągłego stołu we Lwowie dyrektor Instytutu transformacji społeczeństwa, Ołeh Soskin. O czym zawiadomił korespondent ZIKu.
„Ukraina jest na granicy zewnętrznego i wewnętrznego defaultu. Nie ma pieniędzy. Fundusz emerytalny jest bankrutem”, - zawiadomił ekspert.
On zaznaczył, że w styczniu 2009, 7 mln. emerytów nie otrzymało emerytury, budżet państwowy za styczeń wykonany tylko w 14%.
„Budżetu państwowego faktycznie nie ma. Wszystkie źródła gospodarcze i finansowe są wyczerpane”, - dodał Soskin.
On też zaakcentował na tym, że sytuacja w państwie jest kompletnie niebezpieczna.
źródło: ZIK
Ołeh Soskin jest/(?)był: "Dyrektorem Instytutu Transformacji Społeczeństwa",bardzo fajowa nazwa stanowiska.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki