Bystre razy dwa głosy ( za siebie i za Mania ). Myślę,że Jacek się na nas nie obrazi, do Zajazdu uwielbiamy przyjeżdżać ale nie na KIMB :)
Bystre razy dwa głosy ( za siebie i za Mania ). Myślę,że Jacek się na nas nie obrazi, do Zajazdu uwielbiamy przyjeżdżać ale nie na KIMB :)
Tarnina
Zgadzam się z Tobą Tarninko (nie będę tu i w tej chwili uzasadniał dlaczego tak..), co nie znaczy, że jest to mój głos za miejscem KIMB-u. Nie wiem jeszcze czy będę na KIMB 2008 i dlatego nie głosuję .Czytając ten temat widzę ,że najwięcej co do miejsca na 2008 mają do powiedzenia Ci co jak sądzę i przypuszczam , nie będą uczestnikami KIMB-u 2008 -- i to mnie zniechęca i irytuje.
"dosyć często rozważam co jest warte me życie?...tam na dole zostało wszystko to co cię męczy ,patrząc z góry w około - świat wydaje się lepszy.."
Pozdrawiam Janusz
Dobra, złamię się: głosuję na UG:)
Pozdrawiam Powsinogów Bieszczadzkich
Rano robimy nic. Lubimy to robić (Z Bertranda, 2011)
właśnie, wziąłby człowiek amunicję
eksportową śliwowicję
drzwi opatrzyłby w inskrypcję:
"przedsięwzięto ekspedycję" (MamciaDwaChmiele,2012)
"...Lecz ja wrócę tu, będę w twoim śnie.
Nikt nie zabroni nam śnić..."
Bogdan Loebl
A ja przypuszczam iż Twoje przypuszczenia są bezpodstawne i się czepiasz .
Puki co głosowało 18 osób w tym tylko 4 osoby które dotychczas na KIMB-ie
nie były ( nie pamiętam ich ) .
Z pośród osób które były i oddały głos większość była na KIMB-ie niejednokrotnie .
Yoorg siejesz wrogą anty KIMB-ową propagandę ...........a feeeee![]()
Iza ma rację. Poza tym KIMB-ów do tej pory było już 6. Każdy z nich (poza tym pierwszym, w 2002 r.) trwał więcej niż 1 dzień. Ma ktoś listę obecności ze wszystkich Kongresów, na podstawie której można by weryfikować prawo do głosowania ? Pytam, oczywiście, retorycznie.
Jak widzicie, wszystko do tej pory przebiega ładnie i transparentnie.Za kilka dni ogłoszę tu sprawozdanie z 1/2 naszego głosowania, tak aby zmobilizować tych jeszcze wahających się.
Serdecznie pozdrawiam
Stały Bywalec.
Pozdrawia Was także mój druh
Jastrząb z Otrytu
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)