Dzięki za:
1. Przeprowadzenie losowania
2. Sfilmowanie losowania
3. Obecność wszystkich podczas losowania
4. Szybkie powiadomienie o wyniku losowania
5. ODPOWIEDNIE SPREPAROWANIE MONETY LOSUJąCEJ
Pozdrawiam
Dzięki za:
1. Przeprowadzenie losowania
2. Sfilmowanie losowania
3. Obecność wszystkich podczas losowania
4. Szybkie powiadomienie o wyniku losowania
5. ODPOWIEDNIE SPREPAROWANIE MONETY LOSUJąCEJ
Pozdrawiam
bertrand236
Zapraszam do obejrzenia relacji z losowania![]()
Przepraszam za fatalną jakość dźwięku, ale tak to bywa z amatorskim sprzętem i odgłosami knajpy. Mam jednakowoż nadzieję, że sens przemowy Stałego Bywalca i przekaz obrazu będą zrozumiałe. Dla większej wiarygodności film składa się z jednego ujęcia, bez żadnych cięć, za to z dużą liczbą szwęków i brudów
Za chwilę pojawi się także kilka fotek z tego wieczoru![]()
Ostatnio edytowane przez Marcowy ; 07-02-2008 o 22:05
Ostatnio edytowane przez Marcowy ; 07-02-2008 o 22:22
Tak zupełnie nie ugięty...
ja zaś chciałam wprowadzić więcej zamieszania i domagałam się, aby ogłosić wszystkim agencją prasowym, że były dwa losowania, z dwoma różnymi wynikami... niestety, Stały Bywalec nie chciał pozbawić Kahy ciężaru odpowiedzialności, a społeczności Rzeszowskiej dać okazję do ważnego spotkania /tak, aby i owe szanowne grono Bieszczadników, poczuło smaczek z losowania/. Jak to się mówi: "porządek musi być i basta".
I tak Kaha będzie do końca życia nosić ciężar owego "wyrzucenia monetą", znosząc pewne niezadowolenie, połowy grupy zainteresowanej inna lokalizacją.
Aleksandra
"niech będą błogosławione wszystkie drogi proste, krzywe, dookolne…"
http://takiewedrowanie.blogspot.com/
"dosyć często rozważam co jest warte me życie?...tam na dole zostało wszystko to co cię męczy ,patrząc z góry w około - świat wydaje się lepszy.."
Pozdrawiam Janusz
Parę zdjęć:
Spójrzcie tylko na tę parę młodych ludzi z optymizmem patrzących w przyszłość! (Kereip i KaHa)
Mąż i żona zaufania, czyli nieforumowi, stali bywalcy KIMB-u, zwani Żabkami
Nie ma to jak wejść w odpowiednim momencie! Film z losowania z godnym Oskara epizodem w wykonaniu Aleksandry! You must see it!
Dzięki łączom internetowym i Stałemu Bywalcowi relację z losowania śledziły największe agencje prasowe świata
Poprawność losowania nadzorowała - pozbawiona poczucia humoru - komisja kontroli gier i zakładów (Derty i Marcowy)
Ostatnio edytowane przez Marcowy ; 07-02-2008 o 22:16
Piotr, ja wiem ze ona w moich rekach latala... ale i tak wiem ze teraz bede zlinczowana... ale co mi tam... i tak nie jade, wiec nie zalezalo mi ani na jednej ani na drugiej lokalizacji :P
Pozdrawiam
KaHa
i do zobaczenia gdzies na szlaku :-D
Marcowy! sądząc po Twojej minie, to zadowolony z wyniku losowania chyba nie byłeś?
bertrand236
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)