Ostatnio edytowane przez Marcowy ; 07-02-2008 o 22:22
Tak zupełnie nie ugięty...
ja zaś chciałam wprowadzić więcej zamieszania i domagałam się, aby ogłosić wszystkim agencją prasowym, że były dwa losowania, z dwoma różnymi wynikami... niestety, Stały Bywalec nie chciał pozbawić Kahy ciężaru odpowiedzialności, a społeczności Rzeszowskiej dać okazję do ważnego spotkania /tak, aby i owe szanowne grono Bieszczadników, poczuło smaczek z losowania/. Jak to się mówi: "porządek musi być i basta".
I tak Kaha będzie do końca życia nosić ciężar owego "wyrzucenia monetą", znosząc pewne niezadowolenie, połowy grupy zainteresowanej inna lokalizacją.
Aleksandra
"niech będą błogosławione wszystkie drogi proste, krzywe, dookolne…"
http://takiewedrowanie.blogspot.com/
A Ty byś był zadowolony jakbyś wiedział, że moneta ma z obu stron awers i czeka Cię robota na fotoszopie (czy czort wie jakim programie graficznym), aby jeden z orłów przerobić na rewers hihihihi i to całonocna
(tak tak-orzełek jest awersem też się zdziwiłam)
COŚ MI SIĘ POKIĆKAŁO!!!
To jest odpowiedź na post Bertranda, ale mi ten post znikł!!!
i w ogóle jestem w innym topicu?
przepraszam, nie wiem o co chodzi!
Ostatnio edytowane przez Krysia ; 08-02-2008 o 08:22
"...Lecz ja wrócę tu, będę w twoim śnie.
Nikt nie zabroni nam śnić..."
Bogdan Loebl
Zapewniam wszystkich jeszcze raz, że wszystko odbyło się transparentnie, sprawiedliwie i bezstronnie.
Moneta była moja - niedawno wybita pięciozłotówka. Kaha potrząsnęła nią kilka (a może i kilkanaście) razy solidnie w zamkniętych dłoniach i dopiero potem wyrzuciła na stół.
A wszystko to obserwowała Wysoka Komisja, składająca się osób zainteresowanych obydwoma lokalizacjami lub żadną z nich.
Kochani - zapewniam Was że sprawiedliwość równą tej, jakiej przestrzegałem podczas styczniowego głosowania oraz wczorajszego losowania, to ponownie spotkacie (oby jak najpóźniej ) dopiero w NIEBIE.
Serdecznie pozdrawiam
Stały Bywalec.
Pozdrawia Was także mój druh
Jastrząb z Otrytu
orsini- proponuje dobrze obejrzec film - bo pokazujemy monete z obu stron... a Wy robicie z igly widly...
Dodam po raz kolejny - mi nie zalezalo na zadnej z lokalizacji - nie wybieram sie na KIMBa (poki co) i na prawde nie mialam zadnego interesu by wybrac któras ze stron monety...
Ps. Pastora tudziez innych prosze w to nie mieszac - nie znam osobiscie :P
I na tym chcialam zakonczyc dyskusje...
Pozdrawiam
KaHa
i do zobaczenia gdzies na szlaku :-D
Serdecznie pozdrawiam
Stały Bywalec.
Pozdrawia Was także mój druh
Jastrząb z Otrytu
KAHA a ja polecam jakies google i wrzucić POCZUCIE HUMORU
i uśmiechnij się z samego rana-świat jest piękny, a jak się uśmiechniesz to będzie jeszcze piękniejszy
"...Lecz ja wrócę tu, będę w twoim śnie.
Nikt nie zabroni nam śnić..."
Bogdan Loebl
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki