Gratulacje dla wszystkich zwycięzców plebiscytu
B.
Gratulacje dla wszystkich zwycięzców plebiscytu
B.
Witam! Jako że zostałem wybrany Satyrykiem Roku,pragnę podziękować przede wszystkim moim wyborcom a także sponsorom! To mnie zmoblizuje do pisania jeszcze większych.............!
Uprzejmie zapodaje że nagrodę dodatkową, fundacji Wojtka znalazłem. Zaraz też, wspólnie z braćmi B.... ze Smolnika,dokonaliśmy wstępnej ekspertyzy (czy aby się nie zepsuła)Nie, nie zepsuła się. Rzeczywiście,wczoraj wieczorem widziano pijanego misia (128 kg wagi) jak łaził po Smolniku,(w końcu zagonili go do Zagrody na nocleg),ja jednak nie brałbym tego zbyt poważnie. Pozdrawiam! + Pastor mp
"Człowiek, narodzony z niewiasty, dni krótkich jest i pełen kłopotu" Hi 14.2
Wszystkim Powsimordom serdecznie gratuluję, Forumowiczom głosującym na mnie dziękuję za okazane uznanie, a sponsorom za wspaniałe nagrody.
U mnie certyfikat już wisi na ścianie w pokoju szumnie zwanym dużym. Rodzina zaraz po wywieszeniu została przedeń przypędzona w celu podziwiania zdobytego trofeum. Przeczytałem go na głos po czym Latorośl pyta:
- Tati, a kto to jest sir Bazyl?
- To jestem ja.
- Przecież ty jesteś Darek!?
- Ale na forum bieszczadzkim w internecie mam taki nick.
- A co to jest nick?
- To taki pseudonim.
- A pseudonim to co to jest?
- To takie przezwisko.
- A dlaczego cie przezywają?
Rany Julek, jak powiem że się sam tak przezywam to mi jeszcze parę godzin zejdzie tłumaczenie dlaczego.
- Wiesz co, kupiłem lody, chcesz czekoladowego czy śmietankowego?
- Tego i tego, i żeby dużo było.
Ok, lecę nałożyć - powiedziałem oddalając się czym prędzej.
Wracając do nagród to czytam sobie:
Tak się trochę żachnąłem, czy to aby wypada tak nazywać otrzymaną tinkturę, ale po dłuższej chwili skojarzyłem iż Jabol nie pisze nic o smaku a jedynie zwraca uwagę na inne bodźce (światło i dźwięk) więc pewnie chodzi mu o inne piorunujące zjawisko...
Z kolei Henek, niczym grom z jasnego nieba gruchnął:
Ani myślę zmieniać tej cennej nagrody jaką jest tytuł Powsimordy 2008 na cokolwiek inszego, chyba że chodzi o kolejne edycje....Więc do piór, do klawiatur, do aparatów, do lasu!!!
"Rozum mówi nie raz: nie idź, a coś ciągnie nieprzeparcie i tylko słaby nie ulega; każdy z nas ma chwile lekkomyślności, którym zawdzięcza najpiękniejsze przeżycia." W. Krygowski
[QUOTE=sir Bazyl;60901].....
- Tati, a kto to jest sir Bazyl?
- To jestem ja.
- Przecież ty jesteś Darek!?
- Ale na forum bieszczadzkim w internecie mam taki nick.
- A co to jest nick?
- To taki pseudonim.
- A pseudonim to co to jest?
- To takie przezwisko.
- A dlaczego cie przezywają?
Rany Julek, jak powiem że się sam tak przezywam to mi jeszcze parę godzin zejdzie tłumaczenie dlaczego.....
-QUOTE]
NO właśnie , to dlaczego masz takie " przezwisko "![]()
pozdroowka
marekm
"Rozum mówi nie raz: nie idź, a coś ciągnie nieprzeparcie i tylko słaby nie ulega; każdy z nas ma chwile lekkomyślności, którym zawdzięcza najpiękniejsze przeżycia." W. Krygowski
No to się będzie działo w tym Rzeszowie. Trzech laureatów naraz.
Jak się skumuluje, to głowa nie wytrzyma.
A może zjazd wyróżnionych się szykuje ?
.
tak więc Bazylku ! dobrze piszesz :
Ja tak sobie myślę że laureaci awansują automatycznie do elity.... do piór, do klawiatur, do aparatów, do lasu!!!
Elity, która powinna mieć spory wpływ w następnych wyborach.
Taka loża honorowa.
no tak lonza honorowa to sprawa wazna i zdecydowanie powinno sie krzyczek slava hierojom slava, Sam oczywiscie oczekuje holdu lennego sporej daniny w postaci wlasnosci rzeszowa oraz na powitaniu malego karzelka przebranego za dziewczynke w stroju krakowskim tyle oczekiwan ciekawe co wyjdzie![]()
Jeszcze tytułem finalnego uporządkowania spraw nagród, bo lekki chaos się jednak wkradł
Gifty dla:
- Derty'ego - podjął się przekazać Hero (wielkie dzięki!), ja zaś mam jeszcze bonus od Pastora,
- Klopsika i Jabola - był uprzejmy przekazać Pastor.
Co do reszty mamy jako taką jasność![]()
Witam! Ja "byłem uprzejmy" przekazać co trzeba Jabolowi, bo byłem pewien że Go spotkam. Natomiast nie podejmowałem się przekazać nagrody Klopsikowi, bo takiej pewności nie miałem, co się zresztą sprawdziło, bo jak przyjechałem w krzaki i potoki, to już nikogo nie było. Pozdrawiam! +P......
"Człowiek, narodzony z niewiasty, dni krótkich jest i pełen kłopotu" Hi 14.2
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki