Nie mogę wysłać swoich typów bo zabrania mi tego Regulamin, zresztą byłbym nieobiektywny, wszak to dotyczy roku pańskiego 2007 a ja czytam Was wszystkich (!!!) dopiero od niedawna. Jest mi trochę głupio że czytałem dotychczas wszystko co jest o Bieszczadach na stronach www a omijałem szerokim łukiem wszelkie fora. Przełom był z Urwiskiem Zonkla to jego sprawka, że jednak do Was tak z cicha pęk zajrzałem i nawet się zalogowałem. Qrcze lubię Was czytać tym bardziej, że posty forum są tak szeroko rozwinięte a i szeroko pojęta wiedza Forumowiczów o Bieszczadach wielokrotnie aż mi każe nisko skłanić się w pas. Derty, dzięki za zaproszenie ale raz... że Regulamin, dwa... że słaba jeszcze wiedza o całym roku 2007 co tam na forum bywało, trzy... to i nieobiektywizm zapewne też. Ale fajnie, że Admin ogłosił taki konkurs a i tytuł Powsimorda jest niczego sobie :) Pozwolisz Derty, że jeszcze się poduczę, poobserwuję i tym razem pokibicuję. I nadal wołam: Aktywiści Forum do urn (wyborczych, oczywiście!!!). Na tyle tym razem się przydam. Pozdrawiam