aha dziękuję;-)
To ja na Pastora!!!Już pisałam, że powinni go przepisywać na receptę, jakby kogoś jakiś dołek złapał czy inna depresyja.Aj, to tajne miało być, to pomyślę nad resztą i wyślę w privie.
aha dziękuję;-)
To ja na Pastora!!!Już pisałam, że powinni go przepisywać na receptę, jakby kogoś jakiś dołek złapał czy inna depresyja.Aj, to tajne miało być, to pomyślę nad resztą i wyślę w privie.
"...Lecz ja wrócę tu, będę w twoim śnie.
Nikt nie zabroni nam śnić..."
Bogdan Loebl
Hej, śpiochy!
Ja wiem, że czasu jest jeszcze sporo i wszyscy są rozleniwieni po świętach, ale na razie dostałem 2 (słownie: dwa) głosy na Powsimordy!!!
Do roboty!!!![]()
Ponieważ większość głosujących ma problem z wytypowaniem konkretnego zdjęcia lub wiersza i już nie mam siły Was do tego zmuszać, prawem dyktatora wprowadzam zmiany do regulaminu - wystarczy oddać głos na kandydata, bez wskazywania i linkowania jego dzieła. W tym celu nieco zmodyfikowałem kategorie, by całość miala sens. W razie wątpliwości - patrz pierwszy post w wątku
![]()
I jeszcze jedna sprawa - każdy mój post wyciągający ten wątek z niebytu skutkuje przesłaniem mi JEDNEGO głosu. Jak tak dalej pójdzie, to będę musiał sam siebie zbanować za zaśmiecanie wątku![]()
Ostatnio edytowane przez Marcowy ; 13-01-2008 o 17:15
Hej
Styryk - stanczyk Pastor![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)