"Szkoda, że nie ma chętnych, do postawienia w tym miejscu czegokolwiek innego, mniejszego, tańszego."
Może by był, ale po odczytaniu sprawozdania z gorącej debaty ( w podanym linku )
- nie ma mowy, bo temperatura przekroczyła punkt wrzenia.
"Szkoda, że nie ma chętnych, do postawienia w tym miejscu czegokolwiek innego, mniejszego, tańszego."
Może by był, ale po odczytaniu sprawozdania z gorącej debaty ( w podanym linku )
- nie ma mowy, bo temperatura przekroczyła punkt wrzenia.
Dodatkowo, jak już ktoś wcześniej wspomniał likwidacja schroniska w Negrylowie oznacza duży krok w tył w sprawie przedłużenia szlaku na odcinku Źródło Sano- Wołosate. Schronisko które wydaje się być naturalnym punktem startu zniknie.
W sierpniu przesiadziałem tam pół dnia Deszczowy był to dzień... i korytarzy wielokrotnie zapełniał się ludźmi uciekającymi przed nawałnicą.... co teraz?
Szkoda mi tych łóżek, które były tam fenomenalne.
Szkoda, najzwyczajniej w świecie szkoda.
https://bieszczady.guide- Że przewodnik napisałem i że ludzi uszczęśliwiam. A co!
Oczywiście, że szkoda. Kolejne schody stawiane przed plecakowcem nie wyrypiarzem, który w lesie nie zaobozuje na dłużej, a który jest naturalnym klientem takich miejsc. No, ale on nie zostawi parkowi takich pieniędzy, jak firmy organizujące rajdy po połoninach. Więc robi się wszystko,żeby go zniechęcić. Żeby już nie patrzył z wyrzutem na tych wszystkich skuterowców i quadowców, którzy sobie spokojnie do źródeł Sanu dojadą, bo czemu nie?
eee tam, teraz pisza o przetargach i likwidacjach a potem i tak te obiekty spala niedbali turysci zaproszajac ogien w kuchankach gazowych, palac fajki w spiworze czy w jakis podobny sposob...![]()
"ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam tą mniej uczęszczaną - cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam.. "
na wiecznych wagarach od życia...
Witam
Dzisiaj Nowiny piszą o Suchych Rzekach
http://www.nowiny24.pl/apps/pbcs.dll...DY/64900844/-1
Pozdrowienia
Czy w Suchych Rzekach jest jeszcze Przemek (pomocnik p.Alicji)?
"Wariat to członek jednoosobowej mniejszości"
Pani Ali towarzyszy jedynie Hektor i kot(nie pamietam imienia)
to jest skurwysynstwo(pusc ten "wyraz"szanowny moderatorze) wobec Pani Alicji,ktora wlozyla mase wysilku i wlasnej kasy w ta bude zeby sluzyla turystom..
co wy chcecie las przed ludzmi zamknac!!?
Ale chyba szlak nie zostanie zlikwidowany?
Rezygnowanie z "przybytków" służących turystom "niezapewniającym-wystarczająco-wysokiego-przychodu" staje się normą chyba, a szkoda...
Chyba nie, bo w końcu to dojście do Przełęczy Orłowicza, a potem albo w lewo, albo w prawo. Trudno jednak powiedzieć, bo BPN twierdzi: "Ta lesista dolina jest szczególna, więc wymaga troskliwej opieki wynikającej z programu Natura 2000 i ustawy o ochronie przyrody".
Pytać "Lucyny". Albo nowego dyrektora BPN, ostatni - odwołany i nie przyjmuje tego do wiadomości.
Parnićku, my jsme s Tebou,
neopustime Te,
nikdy Te nezradime,
bo my Ti verime!
No i w pobliżu przełęczy schodzi szlak konny (zimą skuterowy)
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki