Słuchaj no Zefirku...
to że piszę takie posty to nie znaczy że jestem prostakiem, czy ja kogoś tutaj kogoś obrażam? To raczej ciebie można pozwać na droge prawną...
Tak jak ty się zbulwersowałeś moim postem, tak i ja się bulwersuje poczynaniami naszego PN'u i nie potrafię pisać normalnie o jego działalności.
Byłeś ostatnio u dyrektora? próbowałeś coś tam załatwić...?
Nie sądzę że działania w stylu usunięcie schr. w Negrylowie pociągną za sobą niesamowite odrodzenie przyrody. Trzeba tam było być, przespać się, poczuć klimat....móc teraz powiedzieć szkoda tego miejsc, nie wiem co tam powstanie, pozostanie mi pare zdjęć i garstka wspomnień i dyrektor na celowniku, którego jak ponownie spotkam...heh.
Troche też nie moge pojąć tego bełkotu o frazesach i komu wciskasz motyw przewodni KASĘ ??? Mnie ??? No i o czyich 'szalonych pomysłach' mówisz??? O parku ? - jeżeli tak to się zgadzam, są szalone i wytworem egocentrycznego umysłu, któremu nic z nierentownych schronisk w których turysta z plecakiem mógłby się przekimać.
No i pamiętaj, jeżeli stoisz po stronie parku stajesz sie zwierzyną łowną, której nie obowiązuje okres ochronny. I uważaj z tymi frazesami o walce, bo ktoś może je wziąść na serio![]()

Odpowiedz z cytatem