Nie - to ja w takim razie poczekam aż tutaj na tym forum zredagujesz cały ten tekst z "n.p.m." poprawnie, wprowadzając wszystko tak jak powinno być wg Ciebie prawidłowo .
Wszyscy przez to zyskamy i faktycznie nauczymy się czegoś nowego, oczywiście ja również.
Przygotuj proszę taką "zajawkę" tekstu do gazety, dla czytelników, którzy nigdy nie słyszeli o Pogórzu Przemyskim a chcesz im o tym rejonie w dużym skrócie opowiedzieć i zachęcić do odwiedzenia.
Niewiele - raptem 3000 znaków ze spacjami, czyli dokładnie tyle ile liczy ta "zajawka" w "n.p.m.".
Na pewno chętnie skorzysta przy okazji któryś z serwisów internetowych, a może uda Ci się to również opublikować w innym wydawnictwie.
Oczywiście nie muszę chyba przypominać że prawa autorskie obowiązują, tekstu nie można znikąd ściągnąć, ale również nikt nie ściągnie od Ciebie.
Zresztą jest to bardzo łatwe do sprawdzenia.
W każdym razie ja nie ściągnę na pewno, mogę to obiecać.
Ciekawe czy podejmiesz rękawicę, którą Ci rzucam ?
Czy potrafisz również sama stworzyć cokolwiek konstruktywnego, czy potrafisz tylko i wyłącznie krytykować ?
[wymoderowano]
Dopóki tego tekstu nie opublikujesz - nie odzywam się w tej sprawie, zresztą jak pisałam i tak nie mam czasu.
Pozdrowienia
Basia
Zakładki