No niech Cię Klops,aleś zadał wielkość zdjęcia, "wszystko" widać![]()
No niech Cię Klops,aleś zadał wielkość zdjęcia, "wszystko" widać![]()
Pozdrav
Wybacz ale google także w moim przypadku zawiodły. Widzę ciemność.
PS.
Krępak?
Lucyno to tam sa lupki w takiej ilosc? hmm? wodspad jest wymieniony w litereaturze w latach 70 rjeon g. slonnych badz pogorza przemyskiego wiec gdzie to ??wysokosc kaskady ok 4,5 m potok przeciol twarde warstwy lupka obcial brzegi na jakies 10-17 m miejsce jest charakterystyczne dla rejonu wiec trudno pomylic z czymkolwiek.![]()
Bij zabij nie wiem. Na początku wydawało mi się, że to potok w Górach Słonnych. Potem, że Krępak. Nie chcę ściemniać.Dałam plamę. Nie wiem.
Kurczę wiesz jak mi głupio. Wiem o prowadzonych badaniach i tej trzytomowej publikacji z lat 60-tych. Nie mam jej. Poszukuję.
Dziś rano siadłam i stworzyłam zarys projektu szkoleń pod kątem z geoturystyki. Już znalazłam osoby do wspólpracy przy pisaniu projektu. Chcialabym też abyśmy wydali przewodniczek po atrakcjach tego typu na Podkarpaciu. Tylko tyle moge zrobić.
Ostatnio edytowane przez lucyna ; 15-01-2008 o 19:17
Ostatnio edytowane przez Basia Z. ; 15-01-2008 o 19:57
Cisową znam. To nie to.
@klopsik
Mój Brat sobie ze mnie kpi, że ten wodospad znam od dziecka.
Olchowski Potok?
Pomnik przyrody nieożywionej położony coś z 2 km od mojego domu, a nie rezerwat.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki