Pokaż wyniki od 1 do 10 z 36

Wątek: Uwaga w Ustrzykach Dolnych

Mieszany widok

Domyślnie Odp: Uwaga w Ustrzykach Dolnych

Cytat Zamieszczone przez Jurko Zobacz posta
    Współczuję ! ... to smutny przykład na to, że myślenie jest w Policji, w dalszym ciągu, towarem deficytowym ...
    Ale policji? mam nadzieję ja poprostu złamałem przepisy więc nie ma co mnie żałować .Policjantów trzeba żałować.
    Parking jest na dziedzińcu ale już zapłaciłem . Nie chcę się ciągać po sądach. śmiać chce mi się z wójta bo zarobi;-) może też za ucieczkę z miejsca wykroczenia
    Ostatnio edytowane przez Krzysztof Franczak ; 11-01-2008 o 22:24

Bieszczadnik Awatar naive
    Na forum od
    09.2004
    Rodem z
    Dolina Sanu

Domyślnie Odp: Uwaga w Ustrzykach Dolnych

Cytat Zamieszczone przez Krzysztof Franczak Zobacz posta
    Ale policji? mam nadzieję ja poprostu złamałem przepisy więc nie ma co mnie żałować .Policjantów trzeba żałować.
    Parking jest na dziedzińcu ale już zapłaciłem . Nie chcę się ciągać po sądach. śmiać chce mi się z wójta bo zarobi;-) może też za ucieczkę z miejsca wykroczenia
    W tej sytuacji trzeba napisać w krótkich żolnierskich slowach skargę do sądu rejonowego, bo tak na oko zostal on nałożony za czyn nie będący wykroczeniem. Bo nie jest wykroczeniem parkowanie na czyimś ogrodzonym podwórku, skarge trzeba złozyć w terminie do 7 dni od nalożenia mandatu, nie ma znaczenia czy mandat został zapłacony. I warto pamietać że prawo o ruchu drogowym, więc i znaki drogowe obowiązuje na drogach publicznych i w strefie zamieszkania. Natomiast poza tymi miejscami tylko wtedy, gdy niezbedne to jest do zapewnienia bezpieczeństwa ruchu.
    Pozdrawiam
    naive

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)