Pokaż wyniki od 1 do 10 z 17

Wątek: Rozważania ogólne nt. sposobu wyboru lokalizacji naszych KIMB-ów

Widok wątkowy

Satyryk Roku 2009
    Satyryk Roku 2008
    Awatar Pastor
    Na forum od
    03.2006
    Rodem z
    Nowe Rybie

Domyślnie Odp: Rozważania ogólne nt. sposobu wyboru lokalizacji naszych KIMB-ów

Cytat Zamieszczone przez Stały Bywalec Zobacz posta
    W wątku poświęconym głosowaniu Pastor rzucił myśl, aby miejsce następnego KIMB było ustalane już podczas obrad KIMB, czyli aby wybierali je uczestnicy Kongresu, a nie członkowie Forum.
    A Piotr poparł ten pomysł, w dodatku nazywając go bardzo dobrym.

Uważam więc, że uprawia klerykalne włazidupstwo - po prostu podlizuje się Pastorowi. Jest to też forma klerykalizmu - co prawda protestanckiego (bo to Pastor) i wirtualnego (bo na forum internetowym), ale zawsze.
    ..........Warto by się nad tym już teraz zastanowić, bo VII KIMB zbliża się milowymi krokami...........
    Włazid.....o w tym wątku zaczęło się niestety ode mnie. Ja po prostu przewidziałem że Piotrowi ten pomysł się spodoba i dlatego go zgłosiłem. Gwoli scisłości, przewidziałem również że Tobie się nie spodoba i to był też powód do zgłoszenia, bo ja jestem w opozycji do każdej władzy, zwłaszcza jak władza mataczy i falandyzuje(dz.cyt). Myślę że dyskusja w tym wątku potwierdzi moje podejrzenia że władza (czyli HDPP SB) oderwała się od mas a vox populi vox Dei

Cytat Zamieszczone przez Marcowy Zobacz posta
    ..........uważam, że o wyborze miejscówki powinni decydować uczestnicy poprzedniego spotkania. Nie jest to rozwiązanie idealne, ale optymalne, jako że:
    - ......
    - to bardziej fair, niż dawanie prawa głosu użytkownikom, którzy na KIMB-ie nigdy nie byli, ale pogadali trochę (niekoniecznie z sensem) na forum, dzięki czemu mają prawo "uszczęśliwiać" innych,
    - nowi przecież mogą pojechać na KIMB - w tym przypadku nikt ich nie dyskryminuje - przez co nabędą prawa do głosowania w przyszłym roku... "kochają, to poczekają"
    - .....
    Mam jeszcze mnóstwo argumentów na poparcie pomysłu ale uważam że Piotr i Marcowy uzasadnili go dostatecznie. Myślę że dalsza dyskusja pokaże kto ma rację, chociaż niekoniecznie, bo z racją jest jak z dupą, każdy ma własną. Pozdrawiam!
    Ostatnio edytowane przez Pastor ; 17-01-2008 o 16:01 Powód: Lit.....
    "Człowiek, narodzony z niewiasty, dni krótkich jest i pełen kłopotu" Hi 14.2

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)