Browar - masz jak w banku, że jak wreszcie zdradzisz gdzie to, lub jak ktoś zgadnie, to mur beton tam się wybiorę poszlajać. Las jest przedni, kamole wyłażą - no uwielbiam tak.
Browar - masz jak w banku, że jak wreszcie zdradzisz gdzie to, lub jak ktoś zgadnie, to mur beton tam się wybiorę poszlajać. Las jest przedni, kamole wyłażą - no uwielbiam tak.
Hmm tak i tak tam pójdę i obejrzę jeszcze raz. Przebiłeś nawet Jabola. Tem rzucił zdjecie buka do zagadek szlak na smerek wiedząc, że rano tamtędy przechodziłam. Nie odgadłam.
Koncz Waść wstydu oszczędź.
Mogły by być np. Stoły - lub ta bliżej Smereka na którą z biegiem Hulskiego sie idzie. Ale to tylko strzały. Po tej drugiej to wiem że Bertrand się szwendał :)
Stoły to teren BdPN
Okopy na pewno tam są. Ten teren w czasie II wojny sw był jedynym miejscem, gdzie znajdowała się przez kilkanaście miesięcy partyzantka. Pani Kuncewiczowa opowiadała, że tamtych terenów nawet nie znał za dobrze jej Mąż, Pipera, a nawet sam Pawłusiewicz chociaż przebywał tam najpierw ze swoim oddzialaem a potem z Kunickim-Muchą. O Stołach i ich atrakcjach wolałabym nie opowiadać.
Ostatnio edytowane przez lucyna ; 01-03-2008 o 12:01
Było tak:patrzę na mapę i widzę nazwę "Didkowe Stoły",a ścieżka na nie prowadzi przez szczyt z diabelską kotą 666.Oooo,to nie może być przypadek,dajemy.Dopiero na szczycie patrzę w mapę uważniej a tam... "zwykłe" Diakowe Stoły,zdrada! No ale w ten sposób zwiedziliśmy Magurę Krywicką Stołami zwaną.
Nie wiedziałem że będzie taki problem,osobiście takie zagadki gdzie jest trochę danych i trzeba zgadywać lubię najbardziej.
Sir Bazyl wiedział bo tam był, Bertrand zgadł po kryjomu![]()
Pozdrav
Byłam tam ale na swoje usprawiedliwienie mam tylko to, że Franio Adamczyk prowadził, a my z Grześkiem tak zagadaliśmy się, że rozmawiając otropieniu stada przeszliśmy obok stada nie zauważając go.
Z tym BdPN-em to tak:być może sam szczyt(kopuła) jest na jego terenie,trudno.Natomiast miód(leśnostrada) jest na Werkrywcach, większość zdjęć tam zrobiłem.A te ambonki są gdzieś w okolicy koty 666![]()
Pozdrav
:) heh, znam wiem!!!!
http://picasaweb.google.pl/barnaba.b...31990564638034
Czyli w przybliżeniu Matka Boska Mściwa (bo jakby brwi pomarszczone)... Zatwarnicka
https://bieszczady.guide- Że przewodnik napisałem i że ludzi uszczęśliwiam. A co!
Aktualnie 2 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 2 gości)