jak na razie udalo mi sie wywalczyc powiatowe miasteczko zamiast wielkiego i nowoczesnego wroclawiaPGRow tu nie ma-mamy tu tylko ruiny poradzieckich koszarow i niezidentyfikowane ruiny w lesie :D i nawet juz obczailam trase do wroclawia ktora jest nieremontowana i stary autosan telepie sie po dziurach godzine, a na ulice wchodza krowy i kaczki :D moze kiedys padnie na jaka popegieerowska wies- kto wie???
a tak wogole to super ze kwaszenina jak dawniej... pewnie tylko do kniazpola nie da sie juz tak latwo i prosto myknac jak dawniej tylko trzeba naokolo
trzykropki....- ale to musiala byc impreza!! taka jak to tylko na wschodzie !!! :D
"ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam tą mniej uczęszczaną - cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam.. "
na wiecznych wagarach od życia...
http://www.isanok.pl/index.php?optio...1224&Itemid=65Okresowe zamknięcie drog
11.06.2008.
W związku z realizacją zadania pn.: „Likwidacja osuwiska w ciągu drogi powiatowej nr 2257R Tarnawa – Kalnica”, Powiat Sanocki na prośbę Wykonawcy robót uprzejmie informuje, że od dnia 17.07.2008 roku do dnia 30.09.2008 roku będzie wprowadzone wyłączenie dla ruchu kołowego i pieszego, odcinka tej drogi od km 11+300 do km 12+000 (pomiędzy miejscowościami Średnie Wielkie i Kalnica) na czas wykonania niezbędnych prac budowlanych.
Okresowe zamknięcie drogi jest konieczne ze względów technologicznych. Na czas zamknięcia odcinka drogi powiatowej nr 2257R Tarnawa - Kalnica, wyznacza się objazd do miejscowości Kalnica drogą powiatową nr 2256R Tarnawa - Huzele, drogą wojewódzką nr 893 Lesko - Cisna oraz drogą powiatową nr 2259R Rzepedź – Mchawa.
W związku z realizacją zadania pn.: „Likwidacja osuwiska w ciągu drogi powiatowej nr 2257R Tarnawa – Kalnica”, Powiat Sanocki na prośbę Wykonawcy robót uprzejmie informuje, że od dnia 17.07.2008 roku do dnia 30.09.2008 roku będzie wprowadzone wyłączenie dla ruchu kołowego i pieszego, odcinka tej drogi od km 11+300 do km 12+000 (pomiędzy miejscowościami Średnie Wielkie i Kalnica) na czas wykonania niezbędnych prac budowlanych. Okresowe zamknięcie drogi jest konieczne ze względów technologicznych. Na czas zamknięcia odcinka drogi powiatowej nr 2257R Tarnawa – Kalnica, wyznacza się objazd do miejscowości Kalnica drogą powiatową nr 2256R Tarnawa – Huzele, drogą wojewódzką nr 893 Lesko – Cisna oraz drogą powiatową nr 2259R Rzepedź – Mchawa. Szczegółowych informacji na temat zamknięcia przedmiotowej drogi udziela: Pan Wiesław Czapor – Kierownik Budowy – tel. 0 134 321 589; 0 609 830 080;
dzięki za ważne info.
...jeno być niewidzialny jak Ten co mnie stworzył
Ale ta "droga powiatowa Rzepedź-Mchawa" to chyba lekkie przegięcie. Wątpię czy na jej odcinku Turzańsk-Kalnica jest cokolwiek prócz polnej ścieżki. Chyba lepsza "droga" była tam przed wojną.
Seba
jak już to kamionki- turzańsk osobowką . tylko dla szalonych:D i tylko w jednym kierunku...
Ostatnio edytowane przez Jabol ; 13-06-2008 o 15:39 Powód: przyczyną edycji była potrzeba wyedytowania:P
"Rozum mówi nie raz: nie idź, a coś ciągnie nieprzeparcie i tylko słaby nie ulega; każdy z nas ma chwile lekkomyślności, którym zawdzięcza najpiękniejsze przeżycia." W. Krygowski
Teoretycznie to ta cała droga Mchawa-Rzepedź biegnie z Kalnicy na Turzańsk i nie obejmuje tej do Kamionek...
No i teraz przez Mchawę będę musiał śmigać do Kalnicy. Tyle pięknych porannych widoczków z Gruszki mnie ominie...
Marcin
taka mała dygresja ale wciąż w temacie. Może zainspiruje jakiegoś lokalnego przedsiębiorczego właściciela monstra biesczadzkiego: "prom lądowy - kalnica turzańsk"
look: http://englishrussia.com/?p=1668
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki